Haberler

CHP'li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girerken ayağa kalktı ancak alkışlamadı

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM'de 2 aylık aranın ardından yeni yasama yılı başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis Genel Kurulu'na girdiği dakikalarda CHP'li vekillerin 5 yıl aradan sonra ilk kez ayağa kalktıkları görüldü. CHP yönetiminin gün içinde partili milletvekillerine ayağa kalkmalarını ancak alkışlamamalarını tebliğ ettiği ortaya çıkmıştı. Bazı vekillerin ise bu mesaja karşı tepki gösterdiği ve açılış sırasında kuliste bekleyeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'na katıldı. Erdoğan'ın Meclis Genel Kurul'una girdiği dakikalarda ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

5 YIL SONRA BİR İLK

Yeni yönetimiyle ilk defa yasama yılı açılışını gerçekleştirecek CHP, 5 yıl sonra ilk defa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı salona girişinde ayakta karşıladı ancak alkışlamadı.

BAZI VEKİLLER MESAJA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP yönetiminin gün içinde partili milletvekillerine mesaj göndererek ayağa kalkmaları ancak Erdoğan'ı alkışlamamaları yönünde talimat verdiği ortaya çıkmıştı. Bazı vekillerin ise bu mesaja karşı tepki gösterdiği ve açılış sırasında kuliste bekleyeceği belirtildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Meclis Genel Kurulu Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

erkan yüksel:

ALKISLANCAK NEYI VARKI ALKISLASINLAR..DURUM ORTADA ..CIKARI OLANLAR ALKISLAR ANCAK..BIRDE MAKARNACILAR

Yanıtla283176
Pole star:

Zihinde saman yüklemesi fazla olunca böyle oluyor, sende haklısın...

813
MGk:

Makarnacı dediğin adamlar sayesinde doğu da Hdp batı da CHP belediye aldı demek ki aşağılamak yerine dinleseydiniz 20yıl beklemezdiniz

612
sdsfs dfsa:

22 senedir bir defa bile akp ampülüne oy basmadım ama sizin gibilerin Zihniyeti batsın... O adam seçilmiş ülkenin cumhurbaşkanı orada özgür özelde olsa herkes alkışlamalı ülkeye hizmet eden cumhurbaşkanı kim ise ona saygı duyulmalı... Sizin bu zihniyetiniz yüzünden CHP iktidar olamıyor vede anlaşılan olmayacakta... Yazık sizin gibilerin ülkeye bir gram faydası olduğunu düşünmüyorum...

610
ayhan kaya:

ananı unutma o da alkışlar bence

84
Naci Büyükkal:

Halkın seçtiği Cumhurbaşkanına alkışlamayan CEHAPE, halkımıza saygısızlık yapmıştır.

Yanıtla145126
masteng aston:

Secde etmeleri lazim.ne alkişi.

162
FLOZOF:

Suriye halkı oy kullandı biliyon demi?

69
Zafer yılmaz :

işinize gelince cumhurbaşkanı, işinize gelmeyince akp parti başkanı. cumhurbaşkanı dediğinde, partinin çıkarlarını milletin ülkenin üzerinde tutma tutumu sergilemezdi.görevini yapardı öncelikle.saygıyı haketmek için, önce saygı göstermesini bilmelidir insan.

75
GÜVEN01:

Adamlar ayağa kalkmış niye alkış ladinlar..

44
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title