Haberler

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in karşılıklı ziyaretleri sonrası konuşulan "yumuşama" ve "normalleşme"yle ilgili CHP'den yeni bir açıklama geldi. CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan "Ülkemiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyarız ancak AKP için kılımız kıpırdamaz. CHP, kimsenin kurtarıcısı, payandası, stepnesi değildir, olamaz." dedi.

CHP lideri Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretiyle başlayan "normalleşme, yumuşama" gündemi, 1 ay sonra Erdoğan'ın CHP'ye iadeiziyareti sonrası MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarıyla farklı bir boyuta geçerken CHP'den konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

"TÜM KESİMLERİN HAKLARI İÇİN SİYASETİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, siyasette yumuşama tartışmalarıyla ilgili "Devrilecekse AKP iktidarı devrilecek, Türkiye Cumhuriyeti ise ilelebet payidar kalacak. Ülkemiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyarız ancak AKP için kılımız kıpırdamaz. CHP, kimsenin kurtarıcısı, payandası, stepnesi değildir, olamaz" dedi.

CHP'den normalleşmeyle ilgili yeni açıklama: AKP için kılımız kıpırdamazCHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan

Yazgan, yaptığı yazılı açıklamada, "siyasette yumuşama" olarak da anılan sürecin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in girişimiyle başladığını anımsatarak partisinin, başta emekçiler, işçiler, emekliler olmak üzere tüm kesimlerin haklarını savunmak için siyasetini sürdüreceğini, kutuplaşmayı engellemek için de makul zeminde siyasi partilerle görüşmeler yaptığını belirterek şunları kaydetti:

"Ne Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik, kültürel ve siyasi durumu açık yüreklilikle anlatmaktan geri duruyoruz ne de siyasi iktidarın ve küçük ortağının bundaki sorumluluğunu görmezden geliyoruz. Partimiz CHP'nin attığı adımlar, yalnızca eleştirmenin değil, yapıcı siyasetin de gereğidir. Yanlışları düzeltmek, ülkemizi Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında yeniden muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için yaptığımız çalışmaları kimse yanlışları üstlenmek, sorumluluğu muhalefete yıkmakla karıştırmasın. İktidarın sorumluluğunu üstlenmiyoruz.

"DEVRİLECEKSE AKP İKTİDARI DEVRİLECEK"

Siyaseten iktidar olmayı devlet olmakla karıştıran, siyasi ikballerini devletle birleştirmeye çalışanlara sesleniyoruz; devrilecekse AKP iktidarı devrilecek, Türkiye Cumhuriyeti ise ilelebet payidar kalacak. Ülkemiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyarız ancak AKP için kılımız kıpırdamaz. CHP, kimsenin kurtarıcısı, payandası, stepnesi değildir, olamaz. Yurttaşlarımızın sorunlarını tüm çıplaklığıyla, sinmeden gündeme taşımaya, çözüm yollarını anlatmaya devam edeceğiz. 31 Mart'ta kendisine güvenerek CHP'yi Türkiye'nin birinci partisi yapan halkımıza güzel günler sözümüz var."

Kaynak: ANKA / Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Ahmet Baran Yazgan Milletvekili Politika Türkiye Güncel Edirne Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

İbrahim Genç:

Ülkenin kurucusu ulu Önder Mustafa Atatürk'ün kurduğu bu parti en kısa sürede kuruluş ayarlarına tekrardan dönmesi gerekir. Bu halk bu yüzde oy verdi. Atatürk yok ise Türkiyede yok, malesef Türk bile yok.

Yanıtla213141
Özgür Sevindik:

Ölüden medetmi umuyoruz

83149
Murat Celik:

CHPDEM var Atatürk partisi imis

3379
Bidüşün:

İbrahim kardeş halk ekonomi kötü diye chp ye oy verdi, yoksa chp nin ayarları umrunda değil,

4638
umut mergen:

ADAMSIN

Yanıtla13069
HOZKAN:

Nerde hani

99
Yüksekten korkmayan kartal:

Ornek; Küfür edip, bağırıp çağırıp rahatlamak için futbol maçına gidenlerin çoğunlukla olduğu bu ülkede, nezaket ancak makarnanın üstüne görsellik için konulan 1 tane maydanoz kadar önemlidir. Olsada olur, olmasa da olur. Halkı pek baglamaz yani

11
by nokta :

Yeni anayasa icin hepiniz taşın altına elinizi koyun suç işleyenin yanına kalmasın artık. Bu akp ye destek değil vatana millete hizmet etmektir.

Yanıtla65109
şahabettin Ayyıldız:

Mevcut yasalarda suçluya ceza yokmu diyor

1738
Wingchun07 null:

işte bu nokta

Yanıtla6137
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title