Haberler

CHP Sivas İl Başkanı Abdulvahapgazi Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Sivas İl Başkanı Abdulvahapgazi Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Doğan, zaferin Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu yolunda verilen bağımsızlık mücadelesinin sonucu olduğunu belirtti.

CHP Sivas İl Başkanı Abdulvahapgazi Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Ulaş Kurasu ve partililer ile Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Doğan, burada yaptığı açıklamada, bugünün Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu yolunda, emperyalist güçlere karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin zaferle sonuçlandığı gün olduğunu söyledi.

Doğan, ülkenin bereketli topraklarıyla, olağanüstü konumuyla, genç nüfusuyla büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "102 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir zaferle taçlandırdığı bağımsızlık mücadelesinden hiç geri adım atmayacağız. Zafer Bayramı'mızın 102. yıldönümünü kutluyor, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Politika Güncel sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title