Haberler

Çiçekçi Çocuğu Ezip Öldüren Gencin Ailesi Adaletle Dalga Geçiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bağdat Caddesi'nde hız yapıp tezgâhın başındaki çiçekçiyi ezip kaçan Murathan Öztürk 36 gündür firarda. Ailesi "Teslim edeceğiz" dese de firari sürücüden bir haber yok.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 11 Temmuz Cumartesi günü, yol kenarındaki çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya (34) çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranan İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencisi Murathan Öztürk (19) 36 gündür yakalanamadı. Ağabeyinin hayatını kaybettiği çiçek tezgâhına gelen Cengiz Kaya, firari sürücünün avukatının üç defadır, "Bugün teslim olacak, yarın teslim olacak" diyerek adaletle dalga geçtiğini söyledi. Yaşananlara isyan eden Kaya şunları söyledi:

'BİZ NASIL TOPARLANACAĞIZ?'

"Avukat hanım, kaçan sürücü için 'Toparlanmasını bekledik' diyor. Ne demek bu? Bence bu bir hukuk garabeti, bir insanlık ayıbı. Ölen kişinin ailesi nasıl toparlanacak diye düşünülmüyor."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Emin Kaya İstanbul Kadıköy Bağdat Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Zaza Kürdü:

Türkiye ve adalet birbirine çok uzak kelimeler

Yanıtla036
mimar:

AİLEYİ ALSINLAR İÇERİ TESLİM OLUNCA AİLE SERBEST KALSIN GARİPOĞLU OLAYIDA BÖLE OLMADIMI YADA NAPALIM BİZLERDE YARDIM TOPLAYIP ÖLENİN AİLESİNİ ZENGİN EDELİM O ZAMAN YASA ONLARIDA KORUR GERÇEKTEN O KADAR ACİZ BİR DURUMKİ ALLAH ISLAH ETSİN O ZENGİNLİK ELLERİNDEN GİDİNCE BAKALIM NE YAPACAKLAR YİYECEK BİR LOKMA EKMEĞE MUHTAÇ OLSUNLAR.

Yanıtla027
izmirli:

ne sandınız bu ülkede zengin katile zengin hırsıza bir şey olmaz

Yanıtla021
B.K:

şimdi deseler o çarpan kürt ve ppk li şimdiye bin sefer yakalanırdı şu ana kadarda bir tane zengin çocuğuna bişey oldumu. . . . .

Yanıtla515
adaletin bu işte dünya. meteor çarpsın:

klasik türkiye gerçeği şaşırmadım parası olmayan çocuk yapmasın

Yanıtla117
tarakseni:

sonrda kendi ülkende azınlık kal öylemi

00
TÜRKOGLU:

ULA BU ADALETMI ARKASINDA AKPLI BIRILERI VARDIR YOKSA COKTAN CIKARTIRLARDI ORTAYA.

Yanıtla116
merkezz:

parası olan adaleti satın alıyor , afrika daki kabilelerde daha çok adalet var , güya müslüman allah karkusu diye bunlara oy verdiniz . . . yazıklar olsun ülkeyi bu hale düşürenlere

Yanıtla014
İnsan:

Bağlantı üst kademe ondan böyledir ülkemde işini çevirmek için avanta veren üst zekalılar ve o avantayı almak için bekleyen açlar olduğu sürece bu şekiller sıkça görülür.Yarın teslim ediceğiz ne demektir emanet mal mı veriyorsunuz emniyetin acizliğinin somut göstergesidir şerefli ülkemin ondan yoksun canlıları

Yanıtla014
ZAZA21:

ADALET YOKSA SAVAŞ VAR

Yanıtla310
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title