Haberler

Çifte Cinayet Şüphelisi 'Boşanmak İstiyordum' Dedi (2)

Abone Ol

Yaralı KAYINBİRADER ÖLDÜ Eskişehir'de eniştesi Soytürk Çeledir tarafından tabancayla başından vurularak ağır yaralanan ve 19 Ocak'tan bu yana Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavisi süren 18 yaşındaki Muhammet Murat Çelik, bugün sabah saatlerinde öldü.

Yaralı KAYINBİRADER ÖLDÜ

Eskişehir'de eniştesi Soytürk Çeledir tarafından tabancayla başından vurularak ağır yaralanan ve 19 Ocak'tan bu yana Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavisi süren 18 yaşındaki Muhammet Murat Çelik, bugün sabah saatlerinde öldü.

Dün yakalanan ve bugün adliyeye sevk edilen katil zanlısı Soytürk Çeledir, eşi Çiğdem Çeledir ile uzaktan akrabası Birol İnce'yi tabancayla öldürmüş, kayınvalidesi Aynur Çelik'i ve kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik'i de yaralamıştı. Kayınvalide Aynur Çelik ile oğlu Muhammet Murat Çelik ESOGÜ Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Muhammet Murat Çelik bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Hastane yetkilileri Muhammet Murat Çelik'in 19 Ocak'tan bu yana yoğun bakım servisinde yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavisinin sürdüğünü, sabah saatlerinde ise kurtarılamadığını bildirdi. Yetkililer aynı hastanede tedavisi süren anne Aynur Çelik'in ise sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Aynur Çelik Murat Çelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title