Haberler

Cihangir İslam, Nevşin Mengü'ye kızdı: Gazeteci değil de savcı gibi

Güncelleme:
Abone Ol

Saadet Partisi'nden istifa ettikten bir süre sonra CHP'ye geçen Cihangir İslam, programına konuk olduğu Nevşin Mengü'yü sorduğu sorulardan ve tavırlarından dolayı eleştirdi. Cihangir, "Gazeteci gibi değil de bir savcı gibi sordu. Agresif tutumunu anlayamadım" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'nden istifa ettikten sonra CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Deutsche Welle Türkçe'de Nevşin Mengü'nün konuğu oldu.

Programın ardından Twitter hesabından açıklamada bulunan CHP'li İslam, Mengü'yü eleştirdi. İslam, Mengü'ye gazeteci gibi değil, savcı gibi soru sorduğunu söyledi.

"PROJE MİSİNİZ?" SORUSUNA KIZDI

İslam, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Mücadeleciliğini takdir ettiğim liberal gazetecimiz Nevşin Mengü felsefesinden soyunarak gazeteci gibi değil de bir savcı gibi sordu.

- Proje misiniz?

'Ağır olan sorudaki mantık hatası değil, o düzeltilir; hayatı boyunca bu kadar açık oynamış birine söylenen.'"

Cihangir İslam, Nevşin Mengü'ye kızdı: Gazeteci değil de savcı gibi

"AGRESİF TUTUMUNU ANLAYAMADIM"

CHP'li İslam bir takipçisinin Mengü'ye destek veren paylaşımı üzerine ise "O kadar da hakkını yemeyelim hanımefendinin. Onun da her yerde önünü kesmeye çalışıyor iktidar. Gittiği kanalı ya satıyorlar ya da kapatıyorlar. İşini iyi yapan, dürüst içi dışında biri. Kimliği benim için önemli değil, agresif tutumunu anlayamadım sadece" diye yanıt verdi.

Cihangir İslam, Nevşin Mengü'ye kızdı: Gazeteci değil de savcı gibi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nevşin Mengü Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Ad:

Kim ya bu kadın. Her yerden çıkıyor. Sürekli haberi oluyor.

Yanıtla4169
Hayır:

Sen kimsin?

4938
HAYIR HAYIR:

hayır sen kimsin

11
DOĞRUCU:

İSİM YAPMAK İÇİN HER YOL MÜBAH DIYENLERDEN BİRİ

00
trakyalı:

Bu sefer saçları ıslak değil. . O yüzden toparlayamamıştır soruları. . Cihangir hakikaten preje misin. .

Yanıtla111
Haydari:

Yaa beyefendi sen onlardan gibi katılırsın aralarına ama onlar seni hiçbir zaman benimsemez çünkü onlar burjuva tayfası anladım mı şimdi neden hor görüldüğünü.

Yanıtla65
...:

Ha seeeeen ha oo

Yanıtla03
ADİLCE:

İktidarı eleştiren onlarca kanal ve gazeteci varken, sorulan soruları iktidara bağlamanız bu sorun ne kadar doğru ve yerinde olduğunu gösteriyor.

Yanıtla02
Antepli:

Saadet partisinin savrulmasına örnek teşkil etmiş kıymetli vekilimiz. İslam ne yana düşer usta ideal ne yana menfaat ne yana düşer usta saadet ne yana düşer, chp ne yana Tebrik ederim yeni partisinde mutlu görünüyor

Yanıtla11
KÖYÜN DELİSİ:

HE HEE ÇEVİR KAZI YANMASIN. . .

Yanıtla01
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title