Haberler

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Tacikistan'da yapılan meclis ve hükümet binalarının açılışına katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Çin'in desteğiyle yapılan meclis ve hükümet binalarının açılış törenine katıldı. Xi Jinping, Kazakistan ziyaretinin ardından Tacikistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.

DUŞANBE, 6 Temmuz (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Cuma günü Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de Çin'in desteğiyle yapılan meclis ve hükümet binalarının açılışına katıldı.

Xi, Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen Shanghai İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Konseyi 24. Zirvesi'ne katılıp Kazakistan'a resmi ziyarette bulunduktan sonra Tacikistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: Xinhua / Güncel

İmamali Rahman Dış Politika Tacikistan Kazakistan Xi Jinping Politika Hükümet Güncel Dünya Dış Politika Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title