Haberler

Doktorlar kanser olduğunu sanıyordu! Tümör sanılan parça acı biber çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Çin'de 2 yıldır öksürüğü geçmeyen kişinin şikayetinin kanserden kaynaklandığı sanılırken, öksürüğünün asıl nedeninin akciğerine kaçmış acı biber parçası olduğu ortaya çıktı. İlginç olay doktorları da şaşkına çevirdi.

Çin'de 2 yıldır sürekli öksüren kadın, doktora gitmeye karar verdi. Yapılan incelemelerde akciğerinde bir kitlenin olduğunu gören doktorlar, dokudan parça aldı ancak yapılan testte kötü huylu tümör sanılan kitlenin acı biber parçası olduğu anlaşıldı.

GEÇMEYEN ÖKSÜRÜĞÜ İÇİN DOKTORA BAŞVURDU

Yerel basında çıkan haberlere göre, Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde 54 yaşındaki Xu, geçmeyen öksürüğü için ilaç kullandı, bitkisel tedavi yollarına başvurdu. Uyguladığı yöntemlere rağmen hiçbir iyileşme belirtisi göstermeyen Xu, şikayetinin devam etmesi üzerine hastaneye gitmeye karar verdi.

TÜMOR SANDIKLARI PARÇA ACI BİBER ÇIKTI

Yapılan incelemeler sonucunda, Xu'nun sağ akciğerinde yaklaşık 1 santimetrelik kitle fark eden doktorlar, bunun kötü huylu tümör olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Doktorlar, kanser olabileceği düşündükleri Xu'ya tam teşhis koyabilmek için akciğer dokusundan parça alarak testler yaptı. Yapılan testler sonucu, doktorların kötü huylu tümör sandığı kitlenin acı biber parçası olduğu anlaşıldı.

Biber parçasının, 2 yıl önce yemek yediği sırada boğazına kaçtığını ve şiddetli şekilde öksürdüğünü hatırlayan Xu'nun yaşadıkları Çin'deki sosyal medya platformlarında oldukça ilgi çekti.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Güncel Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

semson 12:

bu ülkede doktormu var filim çekmeme rağmen bir doktor kırık var dedi alçıya aldı diğeri yok dedi alciyi çıkar dedi çıkarmadan biraz basayım dedim ve daha kötü oldu biride mesleğine aşık olsun yahu para para para burnunuzdan gelsin para için calisana

Yanıtla26162
semson 12:

bina yapmayın doktor yetiştirin para göz doktor degil

1280
ekrem celebi :

semson 12 yanen katılıyorum bu ulkede doktor yok 1 de krıstal kayması var dedıler dıger doktor uyduruyorlar dedı krıstal kayması yok dedı beceremedıler kendım yotuptan bakarak krıstallerı yerıne getırdım vertıgonun masum hali.. 2cısınde acıle gdıyorum bır seyın yok deyıp gonderıyorlar kac kere gıttıysem gerı gonderdıler bır seyın yok dıye megersem zatureymısım 1 ay hastanede yattım.randevu desen 4 kere doktor yok veya polıkılınık tadılatta dıye son gun ıptal edıldı..hakkım helal değil hıc brıne

1154
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Ben sadece diş çektirmek için doktora giderim. Veya bir kemiğim kırılır ise. başka şeyler için gitmiyorum.

Yanıtla1228
Düz çizgi:

15 gün öncenin haberi bu yav. Ayıptır.

Yanıtla126
KARAYEL:

bazilarinkine de bardak mardak kaciyor...

Yanıtla818
Hek Tor:

...hatta şampanya şişesi bile.

311
YalancıSavar:

Yemek yerken konuşmanın zararları. Yemeği sakince yemek gerekir.

Yanıtla012
Tevabil Arslan il:

Bu haberi güççük bi çocukken okudum yada bana öyle geliyor.

Yanıtla09
Vll. Murat:

aynı haberi sürekli verip duruyorsunuz

Yanıtla23
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title