Haberler

Sokak Ortasında İşlenen Cinayet Kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da sokak ortasında işlenen cinayet anları saniye saniye kameraya yansıdı.

Bursa Kestel ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda 4 çocuk babası beyaz eşya tamircisi Erhan K. (47), 3 çocuk babası spor eğitmeni Ali Özden (39) ile yolda karşılaştı. Aralarında husumet olduğu iddia edilen 2 şahıs tartıştı. Bu sırada belindeki tabancayı çeken Erhan K., Özden'e ateş açtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Markete sığınan ve yerden kalkamayan Özden, 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli Erhan K. tutuklandı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin Özden'i kovaladığı ve ateş ettiği görülüyor. Daha sonra Özden ve zanlının markete girdiği, çevredekilerin paniklediği görüntülerde yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Özden Kestel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

m:

ne güzel bi Türkiyemz var maasallah tacz tecavüz cinayet kıskanırlar simdi bizi nazar değcek

Yanıtla32
adalet:

ahir zaman alametleri.herşey bu kadar basitmi.

Yanıtla14
ADALETSİZ KARAR:

TÜRKİYE DE YASALAR ÇOK HAFİF Kİ İSTEYEN TECAVÜZCÜ OLUYOR, İSTEYEN KATİL OLUYOR. SONRA PİŞMANIM DİYORLAR VE YASALAR ÖNÜNDE PİŞMANİYET DUYGUSUNDAN İNDİRİM ALIYORLAR. SANKİ MAĞAZADAN KIYAFET ALIR GİBİ. . . HER KONUDA BU BÖYLE YASALARIMIZ ÇOK GEVŞEK. DEVLETİN BÖYLE KONULARDA DAHA SIKI YAPTIRIMLARI OLMALI. . . KATILANLAR LİKELASIN. . .

Yanıtla05
aalain delon:

lan bu nasil ülke. önüne adam öldürüyor.

Yanıtla13
Vatandaş:

Katile mükafat gibi ceza verirsen olacağı bu, başka ne bekliyorsunuz.

12
OLAN ÖLENE OLUYOR BU ÜLKEDE:

Türkiye de adalet sanığı korumaya yönelik. Tutuklanan sanıklar zarar görmesin diye içeri alınıyor. Sanığın karşı taraftan zarar görme ihtimali yoksa adli kontrol deyip serbest bırakıyorlar. kitabına uydurup; iyi hal, hafifletici sebepler falan, Sonra da az bi ceza ile yırtıyorlar. .

Yanıtla12
akIncI:

cehalet almIs basInI gidiyor

Yanıtla02
mayk dıyor ki...:

20 sene yesın o zaman ah ben ne yaptım der ınsan kafayı usutur yaa. . . manyakmı bu ınsanlar nedır . . . hem can alıyon hem hayatın curuyo hemde obur tarafta bunun hesabı var

Yanıtla02
CAHİLLER ÇETESİ:

Vay benim cahil milletim. insan canı okadar mı ucuz Türkiye''de???Sonra bizi 57 yıl Avrupa''pa almıyorlar. Yok Avrupa Mavrupa sizlere

Yanıtla02
...:

bireysel silahlanma adına önlemler alınsa çok iyi olacak. .

Yanıtla01
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title