Haberler

Cinayet Anı Kamerada

Abone Ol

Güngören'de, iki ay önce "neden bakıyorsun" tartışmasında silahla vurularak öldürülen Memik Dolbak'ın katil zanlısı iki kardeş yakalandı

Güngören'de, iki ay önce "neden bakıyorsun" tartışmasında silahla vurularak öldürülen Memik Dolbak'ın katil zanlısı iki kardeş yakalandı. Memik Dolbak'ın adres sormak için otomobiliyle yanaştığı kaldırımaki iki kardeşten biri, İrfan Doğan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet anının bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

Güngören'de 20 Aralık 2010 tarihinde meydana gelen olayda, bir arkadaşıyla birlikte adres soran Memik Dolbak, kendisine 'Ne bakıyorsun" diyen iki kişi ile tartıştı. Ardından otomobiliyle kaçmaya çalışan Memik Dolbak silahla vuruldu. 100 metre gidebilen Dolbak'ın kullandığı otomobil bir engele çarptıktan sonra durabildi. 43 yaşındaki Dolbak olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, olaydan yara almadan kurtulan otomobildeki arkadaşının ifadesine başvurdu. Kimliği açıklanmayan bu kişi, 'Biz adres soruyorduk. Birden yanımıza iki kişi geldi ve ne bakıyorsun" diyerek Memik Dolbak ile tartışmaya başladı. Ardından ateş ettiler" dedi.

Olayın gerçekleştiği işyerlerinin güvenlik kamera görüntüleri de incelendi. İncelenen görüntülerde cinayet anının saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, biri telefonla konuşan iki kişi kaldırımda duruyor. O sırada bir otomobil yanaşıyor. İki kişiden biri otomobile doğru gidiyor. O sırada otomobilden biri şişe fırlatıyor. Telefonla konuşan diğer kişi de otomobile doğru koşuyor. Bir süre sonra biri silahını çakarak ateş ediyor. Otomobil oradan uzaklaşıyor.

Görüntüler üzerine yapılan çalışmalarda kimlikleri belirlenen iki kardeş İrfan Doğan ile Erkan Doğan yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan zanlılardan İrfan Doğan'ın belindeki silahı çıkararak ateş eden kişi olduğu anlaşıldı. İşlemleri tamamlanan iki kardeş Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title