Haberler

Cinayet Mahalinde Keşif

Abone Ol

Üniversite Öğrencisi Şerzan Kurt'un Cinayet Davasıyla İlgili Olarak Keşif Yapıldı.

Muğla'da, geçtiğimiz mayıs ayında çıkan olaylar sırasında üniversite öğrencisi Şerzan Kurt'u (21), tabancayla vurarak öldürmekle suçlanan polis memuru G.Ş'in (Gültekin Şahin) tutuklu yargılandığı davayla ilgili olarak keşif yapıldı. Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri ve bilirkişi heyeti tarafından Recai Güreli Caddesi üzerindeki olay yerinde yapılan keşif sırasında çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Recai Güreli Caddesi 2 saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Muğla'da 11 Mayıs 2010 tarihinde, bir kız öğrenciye laf atma tartışmasıyla başlayan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sırasında, Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fak?[1]ltesi 2'nci sınıf ?"[1]ğrencisi Şerzan Kurt, tabancayla ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede, 8 gün sanra hayatını kaybetti. Şerzan Kurt'u, tabancasıyla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru G.Ş. hakkında, 'Olası kasıtla nitelikli adam öldürme

' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dava güvenlik nedeniyle Eskişehir'de görülmeye başlandı. G.Ş'nin yargılandığı Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, 2'nci duruşmada sanığın tutukluluk halinin devamına ve olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi.

Karar üzerine de Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri ve bilirkişi heyeti tarafından Recai Güreli Caddesi üzerindeki olay yerinde keşif yapıldı. Tarafların avukatlarının da hazır bulunduğu keşif sırasında, Aydın ve Denizli'den gelen takviye ekiplerle, çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Recai Güreli Caddesi 2 saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Bu arada, Recai Güreli Caddesi esnafı, caddenin 2 saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapatılmasını protesto etti. Caddeden geçmelerine izin verilmeyen Muğlalılar, zaman zaman polislerle tartıştı. Keşfin tamamlanmasının ardından caddede yaşam normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title