Haberler

Cinayet Şüphelisi Yakalanıp Tutuklandı, Suçu Üstlenen Serbest

Abone Ol

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki kişi arasında çıkan kavgada boynundan bıçaklanarak öldürülen evli 29 yaşındaki Evren Öztürk'ün katil zanlısı olarak gözaltına alınan 34 yaşındaki H.A.tutuklandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki kişi arasında çıkan kavgada boynundan bıçaklanarak öldürülen evli 29 yaşındaki Evren Öztürk'ün katil zanlısı olarak gözaltına alınan 34 yaşındaki H.A. tutuklandı. Daha önce suçu üstlenen G.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Marmaris'te İsmet Kamil Öner Caddesi'nde dün saat 06.00 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında kadın meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen G.Ç. ile Evren Öztürk, otomobilleriyle seyir halindeyken caddede karşılaştı. Her ikisi de araçlarını durdurup birbiriyle tartışmaya başladı. G.Ç. ile Öztürk'ün yanında bulunan arkadaşları ayırmaya çalıştı. Ancak tartışmaya kavgaya dönünce bıçaklar çekildi. Olayda Öztürk boynundan bıçaklandı. G.Ç. ile arkadaşı ve kanlar içinde yere yığılan Öztürk'ün yanında bulunan arkadaşları olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri, boynunda iki bıçak yarası olan Öztürk'ü ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Öztürk yaşamını yitirdi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli olarak G.Ç.'yi 48 SL 086 plakalı otomobiliyle kaçarken yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, polisteki ifadesinde, aralarında husumet bulunduğu için tartıştığı Öztürk'ü bıçakladığını dile getirdi. Ancak, kavgayı görenler ise Evren Öztürk'ü bıçaklayanın başkası olduğunu söyledi. Bölgedeki mobese kayıtlarını inceleyip, görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, Öztürk'ü bıçaklayanın, çevresinde 'Fırat' adıyla tanınan H.A. olduğunu tespit etti. Katil zanlısının Ula İlçesi'ndeki bir evde saklandığını belirleyen polis, düzenlenen operasyonla H.A.'yı yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Daha önce suçu üstlenen G.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(LĞI) - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Evren Öztürk Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Cevahir Sakaryacevahirskry@hotmail.com:

Kardesım senı hıc unutmayacağız senı cok sevıyorum ölüm sana yakışmadı be yavrum

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title