Haberler

Cinayetten 10 Yıl Sonra Yakalandı, Müebbet Hapse Mahkum Edildi

Abone Ol

Aralarında husumet bulunan iki kardeşi av tüfeğiyle öldürdükten sonra kaçan ve 10 yıl sonra akrabalarını ziyaret için döndüğü köyünde yakalanarak tutuklanan sanık, yargılandığı davada müebbet hapse mahkum edildi.

Çorum'da, aralarında husumet bulunan iki kardeşi av tüfeğiyle öldürdükten sonra kaçan ve 10 yıl sonra akrabalarını ziyaret için döndüğü köyünde yakalanarak tutuklanan sanık, yargılandığı davada müebbet hapse mahkum edildi.

Bayat ilçesine bağlı Kuruçay köyünde 2003 yılında, aralarında husumet bulunan Veyis Yayvan ile kardeşi Ömer Yayvan'ı av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla hakkında "kasten adam öldürme" suçundan dava açılan Abdullah Demirel'in (43) yargılanmasına devam edildi.

Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, olaydan sonra firar eden ve 10 yıl sonra köyüne döndüğünde jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklanan sanık Abdullah Demirel (43) ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Sanık Abdullah Demirel son savunmasında, kardeşi Hasan Demirel'in öldürülmesi olayından sorumlu olduklarına inandığı Veyis Yayvan ve Ömer Yayvan ile aralarında husumet bulunduğunu belirterek, "Ben o gün avdan dönüyordum. Kimseyi öldürme niyetim yoktu. Olayı hiçbir şekilde tasarlamış değilim. Yaşananlardan dolayı da çok pişmanım" dedi.

Savunmaların ardından mahkeme heyeti karar için duruşmaya arar verdi. Yarım saatlik aranın ardından kararını açıklayan heyet, sanık Abdullah Demirel'i, müebbet hapis cezasına mahkum etti. - Çorum

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Demirel Kuruçay Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title