Haberler

Citroen Bül Personelleri İftar'da Biraraya Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Citroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül; Serdivan Tuna Tan Tesisleri'nde düzenlediği programla; tüm personel ve ailelerine İftar verdi.

Birbirleriyle kaynaştılar

Cıtroen Sakarya Bayii olan Cıtroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül; Serdivan Tuna Tan Tesisleri'nde düzenlediği programla; tüm personelini İftar'da biraraya getirdi. İftar'a; satış danışmanları, muhasebe birimi, servis elemanları, çayhane ve yemekhane birimi, güvenlik ve teknik personelleri, eşleri ve çocukları katıldı.

Personelleriyle tek tek "hoş geldiniz" diyerek tek tek ilgilenen Cıtroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül; bu ve buna benzer kaynaşma programlarını her yıl tekrarlayarak, geleneksel hale getireceklerini dile getirdi. Başarılarından dolayı tüm personeline teşekkür eden Bülbül; bu vesileyle tüm müşterilerinin ve personelinin Ramazan Bayramı'nı da kutladığını söyledi. Ünlü tiyatrocu ve şovmen Kamil Övünç; gecede tüm davetlilere Tuna Tan Tesisleri'nin ikramı olan; "Osmanlı şerbeti, pamuk helva, allı güllü, pıtpıt mısır ve dondurma" dağıtrak, maniler söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdivan Tuna Tan Citroen Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title