Haberler

Çocuğa Nasıl Davranmalıyız?

Güncelleme:
Abone Ol

"Yaygın Anne Baba Tutumları" konusunda ESAYDAM'da seminer veren Psikolog Osman Baş, "Çocukla duygusal ilişki kurmalıyız ve aynı zamanda onu denetlemeliyiz" dedi.

Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM) tarafından düzenlenen seminerde Psikolog Osman Baş, Esenlerli anneleri "Yaygın Anne Baba Tutumları" konusunda bilgilendirdi. ESAYDAM'da gerçekleştirilen seminerde Psikolog Osman Baş söze, " Bebek, anne – babasının aracılığıyla toplumsal isteklere uymaya başlar ve her isteğinin anında olmayacağını evde öğrenir" diyerek başladı.

GELİŞİM AŞAMALARINI BİLİN

Verdiği örneklerle anlatımını zenginleştiren Baş, bebeğin ağlamasına dayanmak gerektiğini belirterek, "Bebeğin doğumdan itibaren her türlü gelişim özelliğini bilmek ebeveynlerin işini kolaylaştırır" dedi. Ebeveynlerin çocuklara karşı nasıl tutum geliştirmesi gerektiği konusunda açıklamalarda bulunan Baş, "Çocukla duygusal ilişki kurmalıyız ve aynı zamanda onu denetlemeliyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Baş Esenler Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title