Haberler

Çocuk Korosuna Seçmeler Başlıyor

Abone Ol

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Bin Çocuk Korosu Projesi İçin Cebeci ve Çevresindeki Çocukları Koro Çalışmalarına Davet Etti.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Bin Çocuk Korosu projesi için Cebeci ve çevresindeki çocukları koro çalışmalarına davet etti.

Projenin ilk çocuk korosu Kızılay, Sıhhiye, Kurtuluş ve Cebeci semtlerinde yaşayan çocuklardan oluşacak. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ’un da destek verdiği ve A. Ü. Morfoloji binasında seçmeleri yapılacak olan ilk çocuk korosunun çalışma alanı da yine Morfoloji binası olacak. Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Çocuklarımızı şarkılarını türkülerini özgürce birlikte söylemeye, paylaşmaya davet ediyorum" diyerek anılan semtlerde yaşayan tüm çocukları seçmelere çağırdı. Seçmeler, 14 Haziran pazar günü saat 10.00-18.00 arası A.Ü. Tıp Fakültesi Morfoloji Binası’nda yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title