Haberler

Çocukların Kavgasına Aileleri Karıştı: 15 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te, çocuklarının sokakta oyun oynarken kavga etmeleri nedeniyle 2 aile arasında çıkan tartışma; tüfek, taş ve sopalı kavgaya dönüştü.

Gaziantep'te, çocuklarının sokakta oyun oynarken kavga etmeleri nedeniyle 2 aile arasında çıkan tartışma; tüfek, taş ve sopalı kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesi ile sonlandırılan kavgada 6'sı çocuk 15 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Barış Mahallesi 28 Şehitler Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta oyun oynayan birbirine komşu Kaplan ve Çalışkan ailelerinin çocukları arasında kavga çıktı. Sokak sakinlerinin araya girmesiyle sonlandırılan kavganın ardından evlerine dönen çocuklar olayı ailelerine anlattı. Bunun üzerine sokağa çıkan Kaplan ve Çalışkan ailesi fertleri, kendi çocuklarının haklı olduğunu ileri sürerek tartışmaya başladı. Tartışma, 2 ailenin telefonla haber vermesiyle olay yerine gelen yakınlarının da katılımıyla büyüyerek taş ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada av tüfeği ile de etrafa rastgele ateş açıldı.

POLİS SONLANDIRDI

Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga; ihbar üzerine olay yerine gelen polislerin müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavgada; av tüfeğinden çıkan saçmalar ile taş ve sopalara hedef olarak yaralanan; Coşkun Kaplı (20), İsmail Özkaplı (13), Mustafa Çalar (19), İbrahim Halil Çalar (13), Melek Çalar (44) Emrah Çalışkan (22), Eren Çalışkan (11), Halil Kaplan (13), Hanifi Karaduman (43), Hakan Göçer (15) ile Suriye uyruklu Ali Veys (14), Ali Alahmat (33) ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslar ile Gaziantep Dr. Ersin Arslan ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kavga sonrası olay yerinde inceleme yapan polis; 1 av tüfeği; çok sayıda av tüfeği fişeği ve sopa ele geçirdi. Kavgaya karıştığı saptanan bazı kişileri gözaltına alan polis, av tüfeğinin kim tarafından ateşlendiğini ise henüz belirlemedi. Yaşananların ardından polis, yaralıların tedavi gördüğü hastanede ve kavganın meydana geldiği mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eren Çalışkan Halil Kaplan Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title