Haberler

Çocuklarını alevlerin arasından kurtardı KONYA

Abone Ol

Çocuklarını alevlerin arasından kurtardı KONYA

Çocuklarını alevlerin arasından kurtardı - KONYA

Çocuklarını alevlerin arasından kurtardı

- Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında alevler arasında kalan 2 çocuğunu kurtaran anne yaralandı

- Dumandan etkilenen, aralarında 3 aylık bir bebek ve hamile kadının da bulunduğu 10 kişi hastanelere kaldırıldı

KONYA (AA) - Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında, alevler arasında kalan 2 çocuğunu kurtaran annenin elinde ve yüzünde yanıklar oluştu.

Karatay ilçesi Kayacık Araplar Mahallesi Ten Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanının zemin katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Zemin katta başlayan yangın, kısa sürede binanın tamamını sardı.

Alevlerin arasında kalan Hasan (4) ile ağabeyi Ahmet (6), anneleri Leyla Akbaş tarafından kurtarıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi.

Elinde ve yüzünde yanıklar oluşan anne ile dumandan etkilenen iki çocuğu, olay yerindeki ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Apartmanda oturan Ayşe (34), çocukları Saadet (14), Furkan (13) ve 3 aylık bebeği Mehmet Coşkun ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi ise dumandan etkilendi.

Dumandan etkilenen 10 kişi ile yaralanan anne, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında söndürüldü. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title