Haberler

'Çok Yaşa' Sağlık Programı İnsan Kaynakları Zirvesi'nde Ezber Bozdu

Güncelleme:
Abone Ol

GSK, İnsan Kaynaklarında Ezber Bozan Bakış Açıları teması ile bu sene 19'uncusu düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi'nde, ezber bozan İnsan Kaynakları projesi 'Çok Yaşa'yı anlattı.

Temel değerleri arasında 'İnsana saygı' ilkesi önde gelen GlaxoSmithKline (GSK), İnsan Kaynaklarında Ezber Bozan Bakış Açıları teması ile bu sene 19'uncusu düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi'nde, ezber bozan İnsan Kaynakları projesi 'Çok Yaşa'yı anlattı.

Management Centre Türkiye'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 19'uncusu 12-13 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi. GSK'nın dört ana değerinden biri olarak konumlandırdığı 'insana saygı" ilkesinden yola çıkarak oluşturduğu önleyici, koruyucu sağlık hizmetleri programı 'Çok Yaşa', İnsan Kaynakları Zirvesi'nin ilgi odağı oldu.

İnsan Kaynakları Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, GSK'nın sağlık çözümlerinin lideri olma yolundaki tutkusunun, çalışanına değer veren bir kurum kültürü ile beslendiğine dikkat çeken GSK Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Ekmen katılımcılara, bu kültürün bir parçası olan Çok Yaşa sağlık hizmetleri programını anlattı. Ekmen, "GSK olarak, çalışanlarımız ve aileleri için kapsamlı bir sağlık sigortasının yanı sıra, yetişkin ve çocuk aşılama, sağlık ve kanser taramaları, doğum öncesi hizmetler ve sigara bırakma desteği gibi toplam dört kategoriden oluşan Çok Yaşa programı, insana saygı odağımız çerçevesinde hayata geçirdiğimiz bir proje. GSK olarak, bir hastalığı önleme ve erken teşhis gibi konuların önemine dikkat çekerken, İK tarafında sunduğumuz önleyici ve koruyucu sağlık hizmetlerimiz ile kendi çalışanlarımıza da olası bir hastalığın erken teşhisinde ya da önlenmesi konusunda en iyi hizmeti sağlama sorumluluğunu taşıyoruz. Çok Yaşa, bu sorumluluk anlayışımızın bir göstergesidir" dedi.

Aşı uygulamaları, GSK'nın çalışanları ve aileleri için sunduğu önleyici, koruyucu sağlık hizmetleri programı Çok Yaşa içerisinde önemli yer tutuyor. GSK Aşı İş Birimi Pazarlama Müdürü görevini yürütmekte olan Yusuf Karagöz ise aşı alanında yaptığı araştırmalar ve sunduğu çözümlerle sektöre önemli kazanımlar sağlayan GSK'nın aşı çalışmaları ve hizmetleri ile ilgili bilgi verdi. Zirvede, Çok Yaşa Sağlık Programı ile yetişkin aşılamanın önemine değinen Yusuf Karagöz, GSK çalışanlarının ötesinde diğer şirket çalışanlarının da bu tip bir programdan yararlanabilmesi için işbirliği detaylarını paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ebru Ekmen İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title