Haberler

Collezione'da %70'e Varan İndirim

Güncelleme:
Abone Ol

Collezione, 05 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında modaseverlere, renkli etiketli ürünlerde % 70'e varan indirim sunuyor.

Yazın canlı renklerinden ilham alan Collezione İlkbahar / Yaz 2013 koleksiyonu, 05 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında modaseverlere, renkli etiketli ürünlerde % 70'e varan indirim sunuyor.

Kampanya görselinin bulunduğu Collezione mağazalarında, 05 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında alışveriş tutkunlarını sürpriz bir indirim bekliyor. Renkli etiketlerin bulunduğu ürünlerde %70'e varan indirim fırsatıyla Collezione, alışveriş keyfine keyif katıyor. Başka bir kampanya ile birleştirilemeyen ve etiket fiyatı üzerinden uygulanan %70 indirim ile yaz alışverişinin tadını çıkarabilirsiniz.

Collezione İlkbahar/Yaz 2013

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi Marin temasını klasik renklerin yanı sıra, nar çiçeği tonunu kullanarak trendy bir görünümle sunan Collezione, kuru kafa baskılı modelleriyle asi; eğlenceli baskılarıyla da sevimli bir duruş sergiliyor. Modellerinde 'çizgi'yi büyük bir ustalıkla kullanan Collezione, İlkbahar / Yaz 2013 koleksiyonuyla, gençlerin olmazsa olmazı Army'ye de yepyeni bir boyut kazandırıyor. Yeniden yorumladığı kamuflaj baskıda kullandığı mavi, somon ve turuncu renkler ile alışılmış kalıpların dışına çıkan Collezione, casual modellerin yanında şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Deri motorcu yelekleri, kuru kafa temalı baskılı t-shirt'ler ve zincir aksesuarlarla Pop – Rock rüzgarı da estiren Collezione'nin, İlkbahar / Yaz 2013 Koleksiyonu, asi gençlerin de vazgeçilmezi olacak. Zımba ve metal zincir detayların kullanıldığı üst giyim modellerinde taş işlemeler, western ve şal desenleri de hakim. Yine şal desenli baskılar, nakış ve mücevher görünümlü taş işlemelerle zenginleştirilmiş olan Hawaii temalı ürünler, canlı kırmızı renklerle güncel modaya uyarlanırken, kullanılan çiçek desenleriyle tropik ada iklimi de tüm sıcaklığı ile modellere taşınmış bulunuyor.

Collezione, İlkbahar / Yaz 2013 koleksiyonundaki tüm temalarda rahatlık ve şıklığı büyük bir ustalıkla harmanlayarak, skinny pantolonlar, bluzlar, elbiseler, etekler ve aksesuarlarda yine fark yaratan bir modaya imza atıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title