Haberler

Çorum kayıp yaşlı adam uçurumda bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Kayıp yaşlı adam uçurumda bulunduÇorum'?da dün kaybolan Yusuf Korkmaz (86), Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerince, yaralanıp mahsur kaldığı uçurumdan kurtarıldı.

Kayıp yaşlı adam uçurumda bulundu

Çorum'?da dün kaybolan Yusuf Korkmaz (86), Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerince, yaralanıp mahsur kaldığı uçurumdan kurtarıldı. Yaşlı adam hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

İskilip ilçesine bağlı Yaylacıkseki köyünde Yusuf Korkmaz, dün akşam saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Korkmaz'dan haber alamayan aile, durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. Ekipler, bölgede arama çalışması gerçekleştirdi. Jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu yaşlı adam, köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki kayalık alanda uçurumda bulundu. Düştüğü uçurumda yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler oluşan Yusuf Korkmaz, ekipler tarafından uçurumdan çıkarılarak ambulansa taşındı. İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Korkmaz, tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Korkmaz Jandarma Çorum AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title