Haberler

'Çözüm Süreci'ne Hint Kınalı Dövmeli Destek

Güncelleme:
Abone Ol

Başkan Murat Akkuş, 'Çözüm sürecine' destek vermek için göğsünün sol tarafına Hint kınasından ağzında zeytin dalı taşıyan güvercin dövmesi yaptırdı.

Iğdır'da Toplumsal İlerleme Derneği (TİDER) Başkanı ve yerel bir gazetenin sahibi olan 45 yaşındaki Murat Akkuş, 'Çözüm sürecine' destek vermek için göğsünün sol tarafına Hint kınasından ağzında zeytin dalı taşıyan güvercin dövmesi yaptırdı.

Merkez yeraltı çarşısındaki Class Tatto İletişim'den Ahmet Alp'e kalbinin üzerine dövme yaptıran Murat Akkuş, Türkiye'de yaşayanların eşitlik ve adalet istediğini söyledi. 'Analar ağlamasın' sloganı ile çıkılan bu sürece herkesin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Kürt kökenli Murat Akkuş, şöyle dedi:

"Barışa bir ses verebilmek için kalbimin üstüne güvercin ve zeytin dalı dövmesi yaptırdım. Tüm yurttaşlarımızı barış sürecine katkı sunmaya çağırıyorum. Tek isteğim Türkiye'de huzur ve barışın olması. Bunları elde ettiğimiz zaman önümüzde kimse duramaz. Biz büyük bir ülkeyiz. Asırlardır etle tırnak gibi yaşayan Kürt ve Türkler hasret kaldıkları barışa sıkıca sarılmalıdır." - Iğdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Akkuş Kınalı Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title