Haberler

Cübbeli Ahmet Yeniden Adliyede

Güncelleme:
Abone Ol

Hastaneye kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yeniden adliyeye getirildi.

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, yeniden adliyeye getirildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde savcılıkça sorgulanmasının ardından 6 şüpheliyle birlikte tutuklama istemiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, mahkemeye çıkmadan önce şekerinin yükseldiği gerekçesiyle ambulansla kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.

Hastanede şekeri kontrol altına alınan ve EKG'si çekilen Ünlü, tekerlekli sandalyeyle hastaneden çıkartılarak, ambulansa konuldu.

Ünlü, daha sonra da Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilerek, hakim ve savcıların kullandığı bölümden binaya alındı.

ADLİYE ÖNÜNDE CÜBBELİ'YE DESTEK

Tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye, destek vermek için yaklaşık bir grup, adliye önünde geldi. Grup üyeleri, "Hocamızı seviyoruz", "Hepimiz cübbeliyiz" yazılı pankartlar açtı.

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye, yaklaşık 10 kişilik grup destek vermek için Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliye'si önüne geldi. Grup ellerinde "Hocamızı seviyoruz", "Hepimiz cübbeliyiz" yazılı pankart taşıdıkları görüldü. Çarşaflı kadınların ve çocuklarında adliye önünde beklemesi dikkat çekti.

"HOCAMIZI SEVİYORUZ, ARKASINDAYIZ"

Dün akşamdan beri adliyede olduklarını belirten Şakir Kılıçoğlu, "Biz hocam için buradayız. Dua etmek istedik. Hocamızı seviyoruz, arkasındayız. Herkesten dua etmesini bekliyoruz" dedi. Ünlü'ye destek vermek için adliye önünde bekleyen Ahmet Özyurt, ise "Hocamızın sevenleri olarak buradayız. Hocamızın yanındayız. Mazlumun yanında olacağız. Hocamın mazlum olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title