Haberler

Erdoğan, İkram Edilen Tatlıyı Geri Çevirdi; Şerbeti Tattı

Güncelleme:
Abone Ol

2016 eğitim-öğretim yılı açılış töreninden ayrılırken kendisine ikram edilen tatlıyı geri çevirdi, şerbeti ise tattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Hizmet Binası ile 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılış töreninden ayrılırken kendisine ikram edilen tatlıyı geri çevirdi.

MAKAM ARACINI DURDURUP İKRAMDA BULUNDU

Eşi Emine Erdoğan'la birlikte Acıbadem Caddesi üzerinde bekleyen vatandaşlara makam aracı içinden el sallayan Erdoğan'a çevredeki bir restoranın garsonu ikramda bulundu. Elinde tepsiyle yola inen ve makam aracını durduran garson, Erdoğan çiftine şöbiyet tatlısı ile karadut şerbeti ikram etti.

TATLIYI GERİ ÇEVİRDİ

"Tatlı yemiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöbiyeti geri çevirirken karadut şerbetinin tadına baktı. Erdoğan çifti bazı vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Acıbadem'den ayrılıp Kasımpaşa'ya geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Acıbadem Caddesi Emine Erdoğan Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (150)

AK Troller ve Gavur TrollerMobil-IOS:

BU AK TROLLER MESELESINI HALA CÖZEMEDIM. AK PARTIYI DESTEKLIYEN OTOMATIKMEN TROLL MU OLUYOR YANI?! OHALDE BU ÜLKENIN MILLI CIKARLARINI ES GECEN CHP, VE PKK YANLISI HDP ICIN YAZANLARA NE DEMELI?! GAVUR TROLLER OLABILIR MESELA...:D

Yanıtla4574
adserhaMobil-ANDROID:

RTE bu ülkenin geleceğidir.Size zikkim olsun.

Yanıtla4731
ÇÇ:

AĞLANACAK HALİMİZE DÜNYA SIRITIYOR ADETA GÜLÜYOR 500 TANE KORUMA ÜLKEDE OKADAR ÇOK GARİBAN AÇ YATAN FAKİR HALK VARKEN TÜRKİYE NİN GELDİĞİ NOKTA YAZIK YAZIK İŞTE BUNUN İÇİN BU AKP YE TEK OYUMU BİLE VERME GEREĞİ DUMUYORUM KENDİMİ SUÇLU HİSSEDERİM MİDEM BULANIYOR

Yanıtla3539
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

BU SİSTEM YENİMİ YOKSA SEN DIŞ ÜLKEDENMİ GELDİN?SENİNGİBİLERE GÜVEN OLMAZ SEN ELİN GAVURUNA EVET DESİN ÖZÜNE HAYIR YAZIK SENINGİBİLERDEN BU VATANA HAYIRGELMEZ.

83
apocan60:

Mide ilacı kullan yeğen sıkıntı kalmaz o zaman

21
..:

İRENÇ BİR ŞEKİLDE YORUMA KARŞI GELEN PİSLİKLER ÖNÜNÜZDEN YİYİN HERKEZ DÜŞÜNCELERİNİ YAZMAKLA ÖZGÜRDÜR DEFOLUN

02
forza Trabzon Mobil-ANDROID:

Bi adamın arkasında Allah var ise size ne düşer...

Yanıtla3242
Ak troll:

koca Reis herşeyi yeme içme. kontrol ettir. Bu israil mossadın yapamayacağı şey yok. Dikkatli ol Reis. Sana bu memleketin ihtiyacı var. Özal da verilen bir içkiden sonra kalp krizi geçirmişti.

Yanıtla4227
KaderMobil-IOS:

Zıkım icsin

Yanıtla5017
Turkiyem:

Rabbim omrunuzden alsan Erdogan à versin insandan anlamayan deyyolar kurban olun Erdogan a kurban

Yanıtla4024
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title