Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Temaslarını Tamamladı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kuruluna katılmak üzere bulunduğu New York'tan eşi Emine Erdoğan ile birlikte ayrıldı. Türkevi önünde bekleyen Ahıska Türkleri, Erdoğan'a destek mesajı verdi.

NEW Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ABD'nin New York şehrinden ayrılmak üzere Türkevi'nden çıktı.

ABD'deki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na geçmek için Türkevi'nden ayrıldı.

Bu esnada Türkevi'nin önünde kendisini bekleyen bir grup Ahıska Türkü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yolunuz açık olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Sağ olun. Hakan Bey (Fidan) sizinle görüşecek." diyerek cevap verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Diplomasi New York Türkevi Güncel Diplomasi Uluslararası İlişkiler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title