Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev arasında samimi diyalog: Bayağı dirisin maşallah

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının başında karşıladığı Aliyev'e "Bayağı dirisin maşallah." dedi, Aliyev de "Sizi görende böyle oluyor." yanıtını verdi. İki liderin samimi diyaloğu kameralara da yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şerif ile toplantı yaptı. Toplantı, Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şerif ile bir araya geldi

ALİYEV VE ERDOĞAN ARASINDA SAMİMİ DİYALOG

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının başında karşıladığı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e "Bayağı dirisin maşallah." dedi, Aliyev de "Sizi görende böyle oluyor." yanıtını verdi.

Toplantıda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Şanghay İşbirliği Örgütü Recep Tayyip Erdoğan İlham Aliyev Azerbaycan Kazakistan Pakistan Politika Türkiye Güncel Astana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Deniz Tutar:

Emekli ağlıyor...

Yanıtla97213
Murat Celik:

hhhoooooşsssst

20383
mehmet:

emekli hak etti elinizle teslim ettiniz memleketi

42126
Gjerj Kastoroiti:

körler sağırlar birbirini agirlar

Yanıtla133144
Murat Celik:

hoşsssssstttt

142107
Gjerj Kastoroiti:

sen kesin akgezen fotosenzi yapıyorsun hep aynı salca tarzı yapragam saygisz

5957
isa yatar:

Müşrikler genelde birbiriyle iyi anlaşır

Yanıtla134107
Murat Celik:

hhoooossssssştttttt

105100
bekir yapici:

ayrica mali götürenlerde diyebiliriz.

2854
Hikmet Bal:

hey maşallah Türk dünyasının en önemli liderleri

Yanıtla93144
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title