Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkında yakışıksız ifadeler kullanan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a 250 bin liralık tazminat davası açtı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert sözler sarf etti. Tepkiler peş peşe gelirken Erdoğan'ın avukatları da harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada, "CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan aleyhine, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan mesnetsiz ve düzeysiz açıklamaları nedeniyle 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açılmıştır. Ayrıca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi sunulmuştur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davasıTuncay Özkan'ın o paylaşımı...

"HADSİZ VE ÇİRKİN İFADELER ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Tuncay Özkan'ın sözlerine ilk tepki gösteren isimlerden biri Adalet Bakanı Yılmaz Tunç oldu. Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyuran Tunç, "Sayın Cumhurbaşkanımız, milletimizin bağrından yetişmiş bir liderdir. Ömrünü büyük ve güçlü Türkiye'ye vakfetmiştir. Aziz milletimizin oylarıyla seçilen, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ve çirkin ifadeler asla kabul edilemez. Milletvekilliği kimliğini taşıyan bir kişinin milletin değerlerini hiçe sayan, terbiyesiz ve ahlak dışı sözlerini şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Milletvekili Tuncay Özkan Güncel İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

masteng aston:

Ulkenin yarisi ile davalik diger yarisi zaten kullugunu yapiyor.

Yanıtla250465
suskun çocuk null:

Biz kulluğu RABB'imize yapıyoruz... lütfen kendi adına konuş...

1821
Zeki Anti:

sen hangi yarısındasın..

72
VEFA:

Vatandaşına dava açmayı bu kadar çok seven bir Cumhurbaşkanını daha önce hiç görmedim!..

Yanıtla232332
Özcan Özcan:

ben onun vatandaşı değilim kendisi akp genel başkanıdır ve yüzde 52 nin c başkanıdır.

168
EN BÜYÜK TÜRKİYE:

Vatandaşa değil o çocuğuna dava açıyor

1013
Gamer Amca Tv:

diger sorgusuz sualsiz asiyordu.

98
Sefa:

burası Türkiye istraıl de normal pc

33
Pc Copat:

dava olarak haklı haksız ama partı ne olursa olsun ülke cumhurbaşkanına söylenecek söz değil

Yanıtla176249
Temel Temel:

Burada züppe hakaret değil diyenler. yolda giderken birsi sizlere züppe desse kan gövdeyi götürür. siyaseten bakmayın o makama. şu an Erdoğan var yarın başkası olacak. Orası Türkiye cumhuriyeinin En yüksek Devlet makamı. ahkam kesmeyin. kimse kimseye züppe diyemez. mahallede dahi kavga çıkar. atıp tutmayın burada

620
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title