Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye Görev Vermeyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda ağırladığı konuklarına 2 aylık seçim hükümeti düşündüğünü ve Kılıçdaroğlu'na görev vermeyeceğinin ihtimallerden biri olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda ağırladığı konuklarına 2 aylık seçim hükümeti düşündüğünü belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hükümet kurma yetkisi vermemesinin, önündeki ihtimallerden biri olduğunu bildirdi.

ÖNEMLİ İSİMLERİ MİSAFİR ETTİ

Erdoğan, dün 'Milli Mirasımız ve Gelecek Tasavvurumuz' temalı Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda, Mehmet Şevket Eygi, Ertuğrul Düzdağ, Kadir Mısırlıoğlu, Rasim Özdenören, Mesut Uçakan, Hasan Çelebi, Yavuz Bahadıroğlu, Hasan Celal Güzel, Vehbi Dinçerler, Hasan Aksay ve İhsan Süreyya Sırma'yı ağırladı.

SÖZ SEÇİME GELDİ

Ağırlıklı olarak edebiyatın tartışıldığı sırada Erdoğan, hükümet kurma görüşmeleriyle ilgili konu açtı ve kendi düşüncesinin 2 aylık seçim hükümeti kurulması yönünde olduğunu söyledi.

YEMEKTE NOT GELDİ

Bu sırada Erdoğan'a bir not uzatıldı. Önüne gelen notu konuklarıyla paylaşan Erdoğan, notta CHP tarafından Kılıçdaroğlu'nun görevi almak üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gidebileceği yönünde bir açıklama yapıldığı bilgisini paylaştı.

GÖREV VERMEYECEK

Bunun ardından Erdoğan'ın, bundan sonrası için önündeki seçeneklere ilişkin konuklarına bilgi verdiği öğrenildi. Bazı konuklar, Erdoğan'ın sözlerini Kılıçdaroğlu'na görev vermeyeceği iması olarak algıladı ve bunu gazetecilerle paylaştı.

"BUNLARDAN BİRİ..."

Ancak Cumhurbaşkanlığı kaynakları, "Sayın Cumhurbaşkanı önündeki ihtimalleri sıraladı. Bunlardan birinin de Kılıçdaroğlu'na görev vermemek olarak açıkladı. Bunu değerlendirdiği ihtimallerden biri olarak söyledi" bilgisini aktardı.

"ARTIK ŞARTLAR DEĞİŞTİ"

Erdoğan Rize seyahatinde de bir gazetecinin, "Daha önce Kılıçdaroğlu'na görev verebileceğinizi söylemiştiniz. Hâlâ aynı noktada mısınız?" sorusuna da "Artık şartlar değişti" yanıtı vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Şevket Eygi Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (418)

FERİT:

TEK UMUDUMUZ CHP DİR.

Yanıtla13321
FERİT:

ARKADAŞLAR AKTROLL OLDUĞUM SAHTE EKSİ BEĞENİ YÜKLEMEMDEN ANLAŞILIYOR DEĞİL Mİ.

733
5860:

umutların suya düştü şimdiden.

312
KÜRT SİBGATULLAH ONURAL ŞEREF BOZKURT:

İŞTE BÜYÜK İNSAN!İŞTE BÜYÜK DEVLET BAŞKANI!İŞTE BASİRET!İŞTE VATAN MİLLET SEVGİSİ, AŞKI, VATAN VE MİLLET SEVDASI, İŞTE İLERİYİ GÖRME BUNA DENİR. SAYGILAR DEVLET BAŞKANIM!SAYGILAR ULU HAKAN VE ULU LİDERİM!BAŞKOMUTANIM, ALPARSALAN IM, BAŞBUĞUM, KAHRAMANIM BENİM. YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ YOLUNUZ AÇIK BAHTINIZ AK BAŞARINIZ SÜREKLİ, MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN. EN DERİN SAYGILARIMLA ELLERİNİZDEN ÖPERİM 2. ATATÜRK ÜM BENİM.

Yanıtla1104
Zeynep:

?? terimleri karıştırmışsın sanırım. . Bahsettiğin kim? aklıma sadece Sn devlet bahçeli geldi. . Ama bu resmin altına bu yorum yazılmaz. . :) ismin sıbğatullah büyük bir Allah dostunun ismi ama bu resmin altına bu övgüleri yazdıysan gerçekten üzülürüm bu isme bu yazı yakışmaz. .

52
bonzaimi içtin len.:

laka

30
Hakan Bal:

devlet bahçeli Ermeni kökenli Sabetay´dir

01
Turk:

Devleti tanımayan chp sarayı tanımayan chp kenfi zaten terøre destek veriyor ülkeyi verelim feto ve pkkayla yønetir

Yanıtla5344
Turka:

Hadi ordan tayyibin ne yaptIgI ortada.Isid destekcisi

1217
5860:

Görev verirse ülkeyi satacağını biliyor, büyüksün uzun adam Recep Tayyip ERDOĞAN.

Yanıtla986
Tüm 418 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title