Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziler Günü'nü Kutladı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal'e 'Müşir ve Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünü kutlayarak, bağımsızlık için fedakarlıkta bulunan kahramanlara şükranlarını sundu.

(ANKARA) -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e 'Müşir ve Gazi' ünvanı verilişinin yıl dönümü ile Gaziler Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla resmi X hesabından mesaj yayımladı. Erdoğan'ın mesajı şöyle:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e 'Müşir ve Gazi' ünvanı verilişinin yıl dönümü ile Gaziler Günü'nü tebrik ediyorum. Üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan, bağımsızlığımız uğruna nice fedakarlıkta bulunan tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Recep Tayyip Erdoğan Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title