Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ı Türkiye'ye davet ettik gelmedi, özür dilemeli

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Meclis'te konuşması için Türkiye'ye davet ettiklerini ancak gelmediğini söyledi. Erdoğan, "Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım." ifadelerini kullandı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Meclis'te konuşması için Türkiye'ye davet ettiklerini ancak gelmediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım." dedi.

ERDOĞAN'DAN MAHMUD ABBAS'A TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresş'nde alkışlanmasına sert tepki gösteren Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Türkiye'ye davet ettiklerini ancak gelmediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ı Türkiye'ye davet ettik gelmedi, özür dilemeli

"BİZDEN ÖZÜR DİLEMELİ"

Erdoğan, "Ülkemizde bazı siyasi partiler diyor ki 'Hükümet Filistin Başkanını Türkiye'ye davet etsin ve parlamentoda konuştursun.' Size bunu davet etmediğimizi kim söylüyor. Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Bekliyoruz bakalım gelebilecek mi. Biz Filistin halkının adına söylenmesi gerekenleri her yerde dile getiriyoruz." ifadelerini kullandı.

"NETANYAHU'NUN YALANLARINI ALKIŞLAMAK BÜYÜK BİR AKIL TUTULMASI"

7 Ekim'den beri Türkiye zulme karşı durarak insanlığın vicdanı oldu. Kimin ne dediğine bakmadan Filistinli kardeşlerimiz için harekete geçtik. Bütün uluslararası toplantılarda İsrail'in katliamlarını gündeme getirdik. Batı dünyası bu süreçte çok kötü bir sınav verdi. Amerika Temsilciler Meclisi'ndeki o rezil görüntüleri hepimiz seyrettik. İnsanlık adına biz utandık. Yemek kuyruğuna bekleyen insanları, öldürülen bebekleri düşündükçe büyük bir mahcubiyet yaşadık. Netanyahu gibi birine kırmızı halı sermek, yalanlarını alkışlamak ABD için büyük bir akıl tutulmasıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmud Abbas Diplomasi Politika Filistin Türkiye Güncel Diplomasi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

Temel Temel:

sayın başkanım bırakın bunları ülkenin gündemi geçim sıkıntısı. arkadaş geçinemiyoruz beslenemiyoruz. toruna torbaya bir sismit alamaz hale geldik. siz nerelerde geziyor ne işler ile uğraşıyorsunuz. Allah soracak bunların hesabını sizlerden

Yanıtla126373
Ahmet Çakır:

bir doymadınız yav.Yalanını sevsinmer senin.Simit alamıyormuş falan falan.Akyam yemekte kavurma varmıydı onu söyleyin

337100
Akıllı olmalıyız:

Adamlar bebek öldürüyor ve ABD parlementosunda alkışlanıyor. Sen hala karnım aç diye ağlıyorsun. Yetmedi mi artık ya acıtasyon. Biraz açın gözünüzü.

11244
VEFA:

@Ahmet. Tok, açın halinden anlamaz!..

865
Cihans:

Yok star meyvesi edjer ananas smooty yaninda manda yogurdu ve kudus hurma ezmesi v vardi aksam kavurmami yenir yakamassin eritemessin az dikkat et cano gep kavurma kavurma

446
Dağıstan:

Mahmut gelmez ama gazzeliler gelir. İskan edilip nemalandırılırlar, resmi kurum korumaya alır

822
Firat Tas:

Akıllı olmalıyız sendeki aklı kuşa taksak ters uçar yeminle

410
Src Ars:

adamları yanlız bıraktınız niye gelsin

Yanıtla142217
Hakan Aka:

Sen bi yalnız yazmayı öğrende

3480
Alparslan Türkdoğan:

Daha önce geldi, sanki bir faydanız oldu

Yanıtla56253
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title