Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg'dan iner inmez Cem Öğretir'e sorduğu soru ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fabrikasının açılışında kürsüye yerli otomobille geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araçtan indiği sırada ünlü spiker Cem Öğretir'e "Seda senin karın mıydı?" diye sorması, Öğretir'in kahkaha atmasına neden oldu.

Türkiye'nin gözü kulağı Bursa'daydı. Yerli otomobil, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından banttan indirildi. Açılış etkinliği renkli anlara da sahne oldu.

"SEDA SENİN KARIN MIYDI?"

Erdoğan'ın araçtan indikten sonra programın sunucularından Cem Öğretir ile yaşadığı diyalog dikkat çekti. Erdoğan Cem Öğretir'e programın diğer sunucusu Seda Öğretir'i kastederek "Seda senin karın mıydı?" diye sordu. Cem Öğretir ise Erdoğan'ın sorusuna "Evet efendim" şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg'dan iner inmez Cem Öğretir'e sorduğu soru ortaya çıktı

"BU ADAMI ALMIŞSIN HA?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra tokalaştığı Seda Öğretir'e ise "Bu adamı almışsın ha?" diye sordu. Seda Öğretir de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kafasını sallayarak ve gülerek yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg'dan iner inmez Cem Öğretir'e sorduğu soru ortaya çıktı

SEDA ÖĞRETİR KİMDİR?

Seda Öğretir, 3 Eylül 2006 tarihinde Spiker Cem Öğretir ile evlendi. Ada adında bir kız çocukları vardır. NTV'de Ana Haber Sunuculuğu yapmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seda Öğretir Cem Öğretir TOGG Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

BULUT AMBALAJ:

İlk defa böyle samimi bir cumhurbaşkanımız var Allah sukur.

Yanıtla149362
Zulkarneyn :

Reis candir cannnn. Anıtkabir'in bayrak ipini uretiyoruz diye utanmadan yazan bir devletten nerelere geldik vesilesiyle... Allah size sağlık sıhhat versin reisim.

Yanıtla115282
em. re:

Helal olsun halktan ve samimi insan.

Yanıtla87201
Asiye Soylu:

Şu an Ülkemizde yaşatılan ekonomik bir darbedir amaç Tayyip'i koltuktan indirmek fakat Türk milleti akıllı bir millettir oynanan oyunun farkındadır.Her zaman reisimizin arkasındayız..

Yanıtla834
Samil Adamcıl:

Adında halkçı yazanlar hiç bir zaman Türk halkının yanında yer almamışlardır tam tersi kendinden olmayanları hep aşağı görmüşlerdir

Yanıtla418
Hakan Metehan:

Cumhurbaşkanı bi harika

Yanıtla114
Bertan Kenan:

Muhalefet diye birşey yok Türkiye de, bizdekiler Ülkede yapılan güzel şeyleri baltalamak, toplum nezdinde itibar suikastine uğratmakla görevli proje elemanları. Muhalefet olsaydı bugün bu ülke çok daha iyi yerlerde olurdu.

Yanıtla210
Muhammet Çaku:

Togg'a bineceğime o paraya BMW ye binerim

Yanıtla110
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title