Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile Türkevi'nde Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunuyor. Bu kapsamda Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Türkevi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin görüşmesi, uluslararası ilişkiler açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

(ANKARA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79'uncu Genel Kurulu kapsamında Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Türkevi'nde görüştü.

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu dolayısıyla Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Türkevi'nde bir araya geldi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Olaf Scholz Diplomasi New York Politika Türkevi Almanya Güncel Diplomasi Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title