Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç ile New York'ta Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu sırasında New York'ta Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile bir araya geldi. Bu ikili görüşme, Erdoğan'ın Türkevi'nde gerçekleştirildi. İki lider, Türkiye-Sırbistan ilişkilerini güçlendirme ve işbirliği fırsatlarını değerlendirme konusunda önemli adımlar atmayı amaçladılar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SIRBİSTAN CUMHURBAŞKANI VUÇİÇ İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile Türkevi'nde bir araya geldiği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Sosyal Medya Diplomasi Sırbistan New York Politika Güncel Medya Diplomasi Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title