Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Nikah Şahitliği Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da basına kapalı gerçekleşen düğüne eşi Emine Erdoğan ile katıldı.

GÜL VE GÖRMEZ'DE ŞAHİTLİK YAPTI

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çelik'in oğlu Ali Ekrem Çelik ve gelin Esin Erdal çiftinin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez yaptı.

NİKAHI GÖKÇEK KIYDI

Çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Düğüne çok sayıda AK Partili bakan, milletvekilinin yanı sıra sanat ve iş dünyasından da davetli katıldı.

Orhan Gencebay'da eşi ile sanat camiasından düğüne katılan isimlerdendi

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Hüseyin Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

demokrat:

Buna devletin zirvesi değil ortaçağ arap köylüsü zihniyetli tahsilsiz alt tabaka toplantısı demeliyiz.

Yanıtla812
aaa:

devlet millet elden gidiyor halkı düşünen yok anca keyif yaparsınız allah sorsun bu günleriniz için ahirette yakanıza yapışacağız

Yanıtla910
haklıyımda dinleyen yok:

tabii çalacaklar habire ürüyorlar. yarın bunlarda kunnamıya başladımı. cumhur zaten 3 diyo 4 diyo beslemeden yana sorun yok.

Yanıtla116
gariban:

orhan gencebay nasil olsa akil insan ya vizyonlara akp nin dunlerine katiliyor herhalde secimlerde duzluk adayi ama avcunu yalar sevenlerininde kozunde bes paralik oldu

Yanıtla112
vatandas:

Bu dugunde kimlerin davetli olduna bakin neler dondunu anlicaksiniz.

Yanıtla111
EVLADIOSMANLIATATÜRKTORUNU:

devleti kendi hanedanlığı haline getirdiler. bu meseleye göre değil geniş düşünün görürsünüz. devleti kendi çiflikleri haline çevirdiler. bu saltanat bozulmasın diye her eleştirene darbeci hükümeti yıkmaya teşebbüs numarası yutturuyorlar. yani biz ölene kadar saltanatımızı bozamazsınız. bizim medyamız ve yemlediklerimizle arada susturduğumuz medya ile işi götürüyoruz diyorlar. MÜSLÜMANMI ŞİMDİ BUNLAR. . KÜRDİSTANCI ZİHNİYET

Yanıtla011
KILIÇ:

ŞÖHRETİ ŞEHVETİ SAVURGANLIGI ÇOK SEVER OLDUK İNGİLTEREDE PARLEMENTOSUNDA SANDELYEDE OTURUM YAPARKEN BİZİM VEKİLLER GEYİK DERİSİNDE OTURUM YAPIYOR 50 ASKERİ ÜCRETLİ İŞÇİ MAAŞINI TEK VEKİLİMİZ ALIYORSA NEDEN SEVMESİN ZEVKİN ALASINI YAŞIYOR CEMİLAGANIN ÇİFTLİGİ ÇOK BEREKETLİ HALK AÇ KÖR SAGIR VEKİLLER TOK ZEVKİ SEFANIZ BOL OLSUN, SAYIN VEKİLLER

Yanıtla110
tarık02:

apdullah Öcalan gelemediği için çok üzülmüş ev sahipleri ama yeminleri var apo çıkarmak için bunlar ne gerekiyorsa yapacaklar. . . .

Yanıtla27
çakal avcısı:

ALLAH MESUT BAHTİHAR ETSİN BİR YASTIKTA KOCAYIN ELEM TERFİŞ KEM GÖZLER ŞİŞ. . . . TÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜ ALLAH NAZARDAN KORUSUN CANLARIM BENİM. . .

Yanıtla62
Birazda sen cal:

bunlar icin fazla lafa gerek yoktur. hirsizlar toplulugu ve yalakalari.

Yanıtla17
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title