Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Cumhurbaşkanlığı Binasında

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş'in cenaze töreni öncesi yeni cumhurbaşkanlığı binasını inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yapılan Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı binasında incelemelerde bulundu.

BİNANIN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ilk kez kapıları açılacak olan Cumhurbaşkanlığı'nın yeni binasında incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yetkililer binanın son durumu hakkında bilgi verdi.

SIKI GÜVENLİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın incelemesi sırasında ise yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kapıda polis ekiplerinin yerine Çankaya Köşkü'nde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı personeli bekledi.

İNCELEMEDEN SONRA CENAZEYE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun süren incelemelerin ardından yeni binadan ayrılarak 21. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş'in cenaze törenine katılmak üzere Kocatepe Camisi'ne gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Doğan Güreş Beştepe 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

RAHMETLI:

Yetimlerin ve milletin parasiyla yaptirdigin kosk''te otururmusun sen kasimpasali. ?Bogazda Osmanli saraylari varken. Beylerbeyi sarayi, Dolmabahce sarayi, vb. varken. sen mezarin nerede olacak onu dusun. !!!!!!!!!!

Yanıtla2119
1 TURK CIHANA BEDEL:

kendini iyi saglama aliyorsun sayin rte TURKIYEDE SENDEN BASKA INSAN YOK TURKIYENIN BUTUN KURUMLARI BUTUN INSANLARI BUTCESI HEPSI SENIN EMRINDE MASALLAH SANKI GOKTEN ZEMBILLE INMISIN AYIPTIR YAHU GUNAHTIR VALLAHI BUNCA TUYU BITMEDIK LERIN HAKKI BEN HELAL ETMEM

Yanıtla1624
MCEVİK:

ÇANKAYA KÖŞKÜ, DOLMABAHÇE SARAYI, DIŞ İŞLERİ KONUTU İSTANBULDA 2 TAE DAHA DEVLETE AİT OLAN KONUT/SARAY, BULAR DEVLETE AİT OLANLAR OLMAYANLARI BİLMİYORUZ ZATEN. VATANDAŞ İSE KİRALIK EV BULAMIYOR. İŞTE ADALET BUDUR.

00
klç:

halkın seçtiği cumhur başkanını seve seve layık göreceksiniz. halka saygısı olmayan kendine saygısıda olmaz boş adam olur

Yanıtla2113
pala:

o cumhur başkanlığını incelediğin gibi şu ülkenin sorunlarınıda bi incelesen

Yanıtla1316
ahmet:

''Beyaz Saray-Ak Saray'' bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. . . Gerçekten ibretlik.

Yanıtla815
SELMAN:

geberip gitmek var amerika köpeği olarak vatana ihanet edip. birde gerçek hakiki müslüman olarak kadrolaşmanın kul hakkı olduğunu bilerek, koltukta ben kalayım ne olursa olsun her şekle kılığa gireyim tavizi vereyim demeden ülkenin sistemini adil şekilde inşa edip devleti bazı belediyelerin istediği şivede tabela asıp devleti devlet olmaktan çıkarmaya çalışanların buna cesaret edemeyeceği şekilde devleti devlet gibi yönetip, çalmadan çırpmadan borsada soygun senaryolarını oynatıp direk oyuncu olup haramı helali karışmadan bu dünyadan ahirete intikal etmek ve cennetle naiplenmek var. MÜSLÜMAN MİKROFONU ELİNE ALIP AHKAM KESMESİYLE DEĞİL İCRAATLARIYLA BELLİ OLUR. ORTADOĞUDA İSLAM COĞRAFYASI NE ALEMDE??ALLAHSIZ KOMUNİST ERGENEKONCU DEDİĞİMİZ SEVMEDİĞİMİZ TİPLER TERÖRE TAVİZ VERMEZKEN ŞİMDİ TERÖR ELEBAŞLARI VE TERÖRÜN UZANTISI SİYASİLER NE ALEMDE KARARI VERİNDE MÜSLÜMANLIĞIN KOYUN VEYA ÖKÜZ OLMAMAK OLDUĞUNU ARTIK ÖĞRENİN.

Yanıtla176
CEF:

HALKI AÇLIK SINIRININ ALTINDA YAŞARKEN ÇAVUŞESKO DA MUHTEŞEM SARAYLAR YAPTIRMIŞTI

Yanıtla612
mustafa:

burası başbakanlık için yapılmıştı RTE köşke çıkınca cumhurbaşkanlığı binası oldu bu nasıl bir hırs ALLAH şerrinden korusun

Yanıtla710
cem tuna:

Bu yapının adı AK SARAY, hani şu ABD''nin Washington D. C deki Beyaz SARAY ı gibi. Atatürk Orman Çiftliğine yapıldı. . . Bu arada bu adresten ''Atatürk'' ismi çıkarıldı Melih Gökçek tarafından. . Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ün adına bile tahammül edemiyorlar. . Kimse kızmasın Teröristler azdı bayrak yaktı, Atatürk büstünü yaktı, oraya buraya saldırdı diye. . . İşte oy verdikleriniz ne bekliyordunuz ki?

Yanıtla314
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title