Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Şoför Koltuğuna Oturdu

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karzai ve Zerdari'yi makam aracını kendisi kullanarak öğle yemeğine götürdü.Haber.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karzai ve Zerdari'yi makam aracını kendisi kullanarak öğle yemeğine götürdü.

Haber: Pınar ÇITAK KOYGUN - Kamera: Özgür ARSLAN / İSTABUL DHA 6. Türkiye - Pakistan - Afganistan üçlü zirvesine verilen arada liderler yemekte buluştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ile Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari öğle yemeğini Four Seasons Otel'de yedi.

ARACI CUMHURBAŞKANI GÜL KULLANDI Saat 12.00 sıralarında Çırağan Sarayı'ndan ayrılan üç lider önce gazetecileri selamladı. Ardından üç lider ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Çırağan Sarayı'nın bahçesine çekilen Gül'ün makam aracına bindi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül direksiyona otururken, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ön koltuğua oturdu. Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile arka koltukta oturmayı tercih etti. Ardından üç cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Four Seasons Otel'e geçti. Bu arada verilen öğle yemeğine Pakistan Dışişleri Bakanı Hina Rabbani Khar da katıldı.

YEMEĞE GENELKURMAY BAŞKANI ÖZEL DE KATILDI Yemekte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de yeraldı. Basın mensuplarının öğle yemeğinden kısa bir süre görüntü almasına izin verildi. Görüntü alınmasının ardından yemek basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title