Haberler

Cumhurbaşkanlığı'ndan İddialara Yalanlama

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Erdoğan ile Gül arasında cumhurbaşkanlığı seçimi konusu kesinlikle görüşülmemiştir." denildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimi süreciyle ilgili konuştukları ve uzlaşıya vardıkları yönündeki haberlerle ilgili soruyu yanıtladı.

"YAKIN SÜREÇTE ELE ALINACAK"

"Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakan arasında cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve sonrasıyla ilgili konular şu ana kadar kesinlikle görüşülmemiştir. Yakın bir süreçte bu konuların ele alınacağı bir görüşme gerçekleşecektir" diyen Sever, basında bu konuyla ilgili yer alan haber ve senaryoların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Rasikal gazetesinden Eyüp Can, bugünkü yazısında Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül'ün seçimler konusunda anlaştığını ileri sürmüştü.

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Ahmet Sever Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (71)

ahmetabdurrahman_ozkaya@hotmail.com:

TURKIYE DE AKPARTIYE OY VERMEYEN APTAL VENE KADAR AHMAK VARSA BUNLARI EHITMEK ICIN HAYVANAT BAHCELERINE GOTURMEK LAZIM ORDA ÇIMLETMEK GEREK VE MERT GIBI AHMAK KAFALILAR ONDE GOTURMEK LAZIM

Yanıtla228
ARTUNmesut_kb_46@hotmail.com:

SENİN AK PARTİLİ OLMADIĞIN O KADAR BELLİ Kİ ASIL SENN GİBİ PROVOKATÖRLERİ ŞU GÜZELİM ÜLKEMZDEN GÖNDERECEKSİN HERKES AHLAKIYLE SİYASETINI YAPSIN AYIP YA

00
ADAozcankarakartal@gmail.com:

ÖNCE SENİN GİBİ ÖKÜZLERİ EĞİTMEK LAZIM GERİ ZEKALI

00
T.Cer@hotmail.com:

HÜKÜMETİN MÜSLÜMANI YALAKA SENİ...

00
farukys_1972@hotmail.com:

akp li olduğun karakterşnden belli be sığır

00
Mertmert@gmx.de:

Enayiler olmasa akıllılar nasıl geçinecek, sen eşek oldukça sırtını semer vurup binen çok olur, yahu bıktım bu sayfalara yaza yaza, ama türkiyedeki şu AKP ye oy veren yüzde 60 cahil aptal halkı nasıl eğitir bilgi sahibi yaparız, biraz bu yönde kafa yorarsak, işte o zaman milletimize faydalı oluruz diye düşünüyorum, işte ancak böyle insanlara faydalı bir toplum oluruz diye düşünürsek daha iyi olur, herkes çevresinde kimler AKP ye oy vermişler bir araştırma yapsın.

Yanıtla179
T.C ERer@hotmail.com:

BİRİ SİRKECİ....BİRİ ŞIRACI....SİZ KİMİ KANDIRDIĞINIZI ZANNEDİYORSUNUZ....ANCAK KENDİ SÜRÜNÜZDEKİ KOYUNLARI KANDIRIRSINIZ SİZ....SAHTE MÜSLÜMANLAR ORDUSU SİZİ......

Yanıtla916
NAZMİmkarabiyik@mynet.com:

YA BU ADAMLAR TAM BİR DEHA SEN NASIL KOYUN DERSİN BAK T.C. Yİ NASIL İZAH ETTİ,ŞİMİYE KADAR HEPİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ YANİ KOSKOCA BİR ÜLKENİN VE DÜNAYACA KULLANINLAN BİR REJİMİN BAŞ HARFLERİNİ NAIL YANLIŞ ÖĞRENMİŞİZ,BAK SIRF DEHA ADAMLAR,MESELA USA YAZAYIM VE BU MBAYRAM KARDEŞ BİR YAZSIN BAKALIM NEYMİŞ USA YOKSA AYNEN BU ARKADAŞIN O NİKİ SEÇMESİNİN NDENİ OLAN T.C DÜŞMANLIĞI NEDENİYLEMİ BU KADAR AFYON İÇMİŞ BEYİNLER GİBİ BAYILDI KENDİNDEN GEÇTİ BU ARKADAŞYOK YOK GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR ZEAKA VAR BUNLARDA

00
UTANMA DUYGUSUnkarabiyik@mynet.com:

BAYRAM İNSANLARIN DERS ALIP ALMAMALARI DEĞİL ALDIKLARI DERS BİZE GÖRE ÇOK ÖNEMLİDİR,MESELA BİZ HİÇ BİR ZAMAN,AYAKKABI KUTULARININ İÇİNDEN ÇIKAN 4.5 MİLYON DOLARA,BİR EVDEKİ 7 TANE PARA KASASININ İÇİNDEN ÇIKAN MİLYONA,KAMU İHALELERİNE KATILAN VE BİZİM GİBİ DERSE ALMAYANLARIN NORMAL OLMADIĞINI BİLDİKLERİ,YÜZLERCE MİLYONLUK ARAZİLERİ BAĞIŞLAYACAK KADAR CÖMERTLİĞİ,SİT ALANLARINA YAPTIRILAN VE PAY ALINAN VİLLA SOHBETLERİNİ,KOLA TAKILAN SAATLERİ,DURDURULMAK İÇİN TEHDİT EDİLEN SAVCILARI,O YOLSUZLUKLARI BAŞLATAN VE DÜNYA TARİHİNDE EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR ŞEKİLDE SÜRÜLEN ON BİNLERCE EMNİYET GÖREVLİSİNİ,YÜZLERCE HAKİM VE SAVCIYI,O AKLA ZİYAN TELEFON KONUŞMALARINI FALAN UMURSAMADAN,SANKİ HİÇBİRŞEY OLMAIŞ GİBİ MEYDANLARDA DOLAŞIP NARA ATANLARDAN HİÇ DERS ALMADIK,ZATEN İÇİNDE BİRAZ OLSUN İNANÇ OLAN KİMSENİN DE ALACAĞINI ZANNETMİYORUM,BU BÜYÜK BAŞARINIZ KUTLARKEN ACABA ÇOCUKLARINIZA YARIN EN DİYECEKSİNİZ,O ÇOCUKLAR ATALARININ YAPTIĞINDAN UTANMAYACAK MI.

00
bayram balbyrmbal@hotmail.com:

TC alan adı uzantısının nereden geldiğini paylaşarak başlayalım. .TC, 1997 yılında Internet Assigned Numbers Authority (IANA) tarafından Turks and Caicos adalarına verilen bir alan adı uzantısı. Bahama ve Küba’ya yakın olan bu adalar, yaklaşık 45 bin nüfusa sahip. Ülkedeki internet kullanımı, şu anda bile oldukça yok denilebilecek kadar düşük bir seviyede bulunuyor.O dönemde IANA, .TC alan adı uzantısını işletmesi için İngiltere’deki Trinity College‘den iki öğrenciye veriyor. Okudukları okulun baş harflerini temsil eden .TC alan adı uzantısını iki genç işletmeye başlıyor. önce uzantının nereden geldiğini öğren TC ER sen hangi sürüdensin.1950 de, 1971 de, 1980 de, 2001 de, 2007 de aldığın dersler sanırım size yetmedi. Koyun dediğiniz millet tarafından sürekli koyun yerine konulup en altlara itiliyorsunuz ama ders almıyorsunuz. Şimdi bana söyle koyun ben miyim? yoksa sürekli ders alamayan sen misin?

00
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title