Haberler

Türkiye, Avusturya karşısında 2-1 önde

Güncelleme:
Abone Ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, maça golle başladı. İlk dakikada kazanılan köşe vuruşunda fileleri sarsan Merih Demiral, millileri 1-0 üstünlüğe taşıdı. Merih'in bu golü, Türkiye'nin turnuvalarda kaydettiği en erken gol olarak tarihe geçti. Merih, 59. dakikada attığı bir golle daha ikinci kez gol sevinci yaşadı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, müsabakaya rüya gibi bir başlangıç yaptı.

DAKİKA 1, GOL 1

Milliler, maçın ilk dakikasında Barış Alper'in sağ kanattan taşıdığı topta köşe vuruşu kazandı. Merih Demiral, Arda Güler'in kullandığı kornerde boşta kalan topu ağlara ve ay-yıldızlıları 1-0 öne geçirdi.

MERİH'TEN TARİHE GEÇEN GOL

Merih Demiral'ın bu golü Türkiye'nin turnuvalarda kaydettiği en erken gol oldu. Ayrıca Avrupa Şampiyonası tarihinde atılmış en erken ikinci gol (52 saniye) olarak da tarihe geçti. Turnuva tarihinde en erken golü Nedim Bajrami, EURO 2024'ün grup etabında İtalya karşısında atmıştı. (23 saniye)

MERİH'TEN BİR GOL DAHA

Merih Demiral, 59. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Merih, kullanılan kornerde bu kez kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve millilerimiz farkı 2'ye çıkardı.

TURLARSAK RAKİBİMİZ HOLLANDA

A Milli Takımımız, Avusturya'yı elemesi halinde Romanya'yı 3-0 mağlup eden Hollanda ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Eşleşen takımlar, 6 Temmuz'da Berlin'de kozlarını paylaşacak.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Güncel

Merih Demiral Avusturya Türkiye Türkiye Futbol Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

H.EvreN Durmaz:

Dünya kupasinda 10. Saniyede gol atan hakan şükür var

Yanıtla1323
Hayat kısa kuşlar uçuyor null:

burası teknik direktörlerle dolmuş :)

Yanıtla312
Nuri Aga:

Oyunu okumak için teknik direktör olmaya gerek yok hacı görünüyor. Adamlar geliyyyy akın akın...

13
Bandorma:

Guzel yorum tebrikler :)

00
Bold Pilot:

arda cikip yerine cenk girmeli ...

Yanıtla86
Nuri Aga:

Ayrıca kenan çıkıp yerine kerem, İsmaili yerine de Okay girmeli Aynı çekya maçındaki gibi.

310
Nuri Aga:

Barış sağ kanatta oynamalı

Yanıtla53
Murat Vural:

Helal olsun size bizim çocuklar inşallah bundan sonra Türkiye final oynar.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title