Haberler

Damda Çıplak Erkek Bebek Cesedi Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da talaş doldurmak için evinin damına çıkan 28 yaşındaki Ceylan Bozkurt, yeni doğmuş çıplak bir erkek bebek cesedi buldu. Şoka giren kadını, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan Ceylan Bozkurt, akşam saatlerinde soba kovasını talaş doldurmak için evinin damına çıktı. Bozkurt, talaş doldururken damda bir erkek bebeği gördü. Genç kadın, çıplak erkek bebeğinin ölü olduğunu anlayınca şoka girdi. Uzun süre kendine gelemeyen Bozkurt'u merak eden yakınları dama çıkıp bebeği görünce durumu polise bildirdi.

"AĞABEYİMİN DE BENİM DE ÇOCUĞUMUZ YOK"

Bozkurt yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışırken, olay yerine gelen polisin yaptığı incelemenin ardından bebeğin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bozkurt'un kayınbiraderi Mesut Bozkurt, "Ağabeyimin işten gelmesi yakındı, yengem talaş doldurmak için dama çıkıyor. Damda bebeği görüyor. Uzun süre aşağıya inmeyince, merak edip eşim yukarıya çıktı. Eşim yengemi şokta görünce polisi arayıp haber verdi. İki katlı olan bu evin üst katında ağabeyim ile yengem, aşağıda da ben, eşim, babam ve annemle birlikte kalıyoruz. Ağabeyimin de benim de çocuğumuz yok. Ailemizde de bildiğim kadarıyla hamile kimse yok" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Bozkurt Seyhan Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (52)

HAKAN:

KIYAMET GÜNÜ ÇETİN BİR AZAP VAR.

Yanıtla350
HATİCE:

BİR ANLIK NEFSİN BEDELİ Bİ SÜBYAN OLAMAZZZZ . VİCDANSIZLAR İNŞALLAH BULUNUR İDAM EDİLİRSİNİZ

Yanıtla645
??????Mobil-IOS:

Yine Adana yahu

Yanıtla1333
gurbetci:

ne serefsiz haysiyetsiz adi insanlar var kimileri cocuk sahibi olmak icin kendini paraliyor boyle neydigi belirsiz yaratiklarda cocuklari olume birakiyor bakamicaksan devlet kurumlarina ver bakacak insan bulunur.

Yanıtla046
KadirKarasMobil-ANDROID:

İSTE BU OLAY İNSANİN TAMAMEN BİR ANLİK ZEVK UGRUNA KENDİNDEN GECMESİ ARDİNDAN İNSANLİKTAN CİKMASİNİN SONUCU

Yanıtla441
.......mobilWeb@haberler.com:

Adanadan alışık haberler.kahrolsun adana

Yanıtla1827
PİSLİKLER:

ALIN SİZE ADANALI LAFA GELDİMİ ADANALIYAĞ DIYORLAR TÜM PİSLİKLER ADANADA ÇIKIYOR

Yanıtla833
adaletMobil-ANDROID:

YORUMSUZ A D A N A

Yanıtla1326
batılı:

neden A D A N A? Bide adanalı olup övmezlermi kendilerini. . .

Yanıtla1226
erdal vanmobilWeb@haberler.com:

ulan önce insan olun sürekli doğu diyorsunuz bunun doğusu batısı mı var ortada 1 insanlık suçu var doğu nereye bağlı hepimiz bu vatanın çocuğuyuz

Yanıtla236
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title