Haberler

DAÜ, Behzat Ç.'nin Yazarını Ağırladı

Güncelleme:
Abone Ol

DAÜ Aktivite Salonu`nda gerçekleştirilen söyleşiye ilgi yoğundu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Bilim ve Felsefe Kulübü tarafından düzenlenen söyleşide, Türkiye ve ülkemizde izlenme rekorları kıran televizyon dizisi Behzat Ç.'nin ve Erken Kaybedenler'in yazarı Emrah Serbes ağırlandı.

Serbes, konuşmasına yazarlığa nasıl başladığını, yazarlık serüvenini ve Türkiye'de yazar olarak yaşadığı zorlukları öğrencilere anlatarak tavsiyelerde bulundu. Söyleşi sırasında öğrencilik yıllarını hatırlayan Serbes, etkinliği sohbet havasına dönüştürmesi ile ortamın oldukça samimi ve içten bir hal almasına neden oldu.

Keyifli geçen sohbetin ardından soru-cevap kısmına geçildi ve Serbes kendisine yöneltilen soruları büyük bir içtenlikte cevapladı. Söyleşi sonunda Emrah Serbes'e DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi takdim eden Prof. Dr. İrvan, Emrah Serbes'in üniversitemizde gerçekleştirmiş olduğu bu güzel söyleşiden dolayı ne kadar mutlu olduklarını vurgulayarak, bu güzel sohbete katkı sağlamasından ötürü teşekkürlerini sundu. Daha sonra ise yazdığı kitapları imzalayan ünlü yazar öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirip sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Süleyman İrvan Emrah Serbes Türkiye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title