Haberler

DAÜ İletişim'den Anlamlı Proje

Güncelleme:
Abone Ol

Çocuklar hayvan sevgisini resimle anlattılar.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amaçlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında ana sınıfı ve ilköğretim öğrencilerinin çizdiği hayvan sevgisi temalı resimler kartpostal haline getirildi.

Gazimağusa'da bulunan Ecem Okul Öncesi Eğitim ve Etüt Merkezi'nde uygulanan projede anasınıfı ve ilkokulların 1-4 sınıflarında öğrenim gören öğrencilerden hayvan sevgini yapacakları resimlere dökmeleri istendi. Atölye çalışmasında toplamda 40 resim çizildi. DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ile Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ümit İnatçı tarafından yapılan değerlendirmede en iyi 10 resim seçildi ve seçilen resimler kartpostal olarak çoğaltıldı. Tanesi 2 TL'den satışa sunulan kartpostallardan elde edilen 800 TL gelir, merkezi Lefkoşa'da olan Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Ersan Korudağ'a teslim edildi. Ersan Korudağ, DAÜ İletişim öğrencilerinin bu anlamlı etkinliğinden mutluluk duyduğunu ifade etti ve projede görev alan öğrencilere birer teşekkür belgesi verdi.

Keleş Matbaası, Ginkgo Cafe ile Buse Kırtasiye'nin sponsor olduğu ve DAÜ İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Hanife Aliefendioğlu, Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve öğretim görevlisi Umut Ayman'ın katkılarıyla gerçekleşen projede, İletişim Fakültesi öğrencileri Çağdaş Engin Kırlangıç, Hacer Gamze Gökoğlu, Idriss Bazuwa, Mehmet Asım Özdemir ve Merve Erden görev aldı.

Çocuklara katılım belgesi

DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan tarafından imzalanan katılım belgeleri, Ecem Okul Öncesi Eğitim ve Etüt Merkezi'nde projeye resimleriyle katkıda bulunan öğrencilere verildi. Belgelerini alan öğrencierin mutlulukları görülmeye değerdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Üniversitesi süleyman irvan gazimağusa Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title