Haberler

David Beckham Da Artık Modacı

Abone Ol

Futbol yıldızı David Beckham, tasarımcılığa soyundu ve hazırlanan koleksiyonun reklamlarında boy göstermeye başladı.

Futbol yıldızı David Beckham, eşi Victoria Beckham'dan sonra tasarımcılığa soyundu, hazırlanan koleksiyonun reklamlarında boy göstermeye başladı.

Beckham'ın kamera karşısına geçtiği 9 parçalık koleksiyon ile ilgili reklam filmi Avrupa ülkelerinde ekrana gelmeye başladı. Bu nedenle İngiltere'nin başkenti Londra'daki Regent Street'deki mağazada tanıtım toplantısı yapıldı.

Daha önce de Versace, Marni, Sonia Rykel gibi ünlü tasarımcılarla işbirliği yapan firma, Beckham'ın hazırladığı ilk Bodywear koleksiyonunun temelinde kalite ve dayanıklılığın ön planda olduğunu bildirdi. David Beckham'ın tasarlayıp tanıttığı, slip, boxer, atlet, tişörtl, pijamaı ve uzun paçalı iç giyim koleksiyonunun 18 aylık çalışma ile hazırlandığı firmanın dünyadaki 1800 mağazasında ve online olarak satılacağı ifade edildi. David Beckham, 'Her zaman kendimi zorlamak

istedim ve bu benim için çok değerli bir deneyimdi. Sonuçtan çok memnunum ve umarım erkek müşteriler de benim kadar heyecanlanır? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Victoria Beckham David Beckham Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title