Haberler

Davos'taki 12 İsviçre Askeri Kokain Kullandı

Güncelleme:
Abone Ol

Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda görevli 12 İsviçreli askerin uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Davos'ta katılımcıları korumakla görevlendirilen 12 askerin kokain ve esrar kullandığının tespit edilmesinin ardından evlerine gönderildiği bildirildi.

12 ASKER ESRAR, 5'İ KOKAİN KULLANDI

Ordu sözcüsü Stefan Holder olaya ilişkin yaptığı açıklamada "12 askerin de esrar kullandığını ve bunlardan beşinin esrarın yanı sıra kokain de aldığının tespit edildiğini" söyledi. Bu beş askerin derhal evlerine yollandığını açıklayan Holder, diğer askerlerin de disiplin cezası alacaklarını belirtti.

EĞİTİMLİ KÖPEKLERLE ARAMA YAPILDI

Birimlerinde görevli olan diğer askerlerin uyarısı üzerine harekete geçen yetkililer eğitimli köpeklerle yaptıkları aramalar sırasında bir askerin de 3 gramdan fazla kokain bulundurduğunu tespit etti. Holder bu askerin de evine gönderildiğini ve hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi.

4 BİN 500 ASKER GÖREVLENDİRİLDİ

Ordu Davos'ta biraraya gelen siyaset dünyasının öne çıkan isimlerini korumak için yaklaşık 4 bin 500 asker görevlendirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dünya Üst Manşet Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

mmMobil-ANDROID:

unce okuma yazma ogren ondan sonra yorumyap

Yanıtla325
ASABIMobil-IOS:

Bir Isvicrenin birde kendi durumunuza bakin ve Isvicre askerine laf söyleyin, zavallilar

Yanıtla149
antipkk:

Ne o sende mi kulaniyorsun yoksa? Yoksa sen mi satiyorsun? Nede olsa PKK Meslegidir!

515
MASONBAŞI:

MASONLAR BURDA HER YIL TOPLANIR

Yanıtla213
.:

Terörle mücadelede korucu sayısını artıralım BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİNİ ve SURİYELİ kardeşlerimizi terör yüzünden boşalan köylere yerleştirip koruculuk verelim, Askeri rütbelere Kürt kardeşlerimizden alıp terörle mücadelede vatanımızı hep birlikte savunalım ÇANAKKALE RUHUNU YENİDEN YAŞATALIM

Yanıtla411
Antipkk:

Ya ne var bunda yani Silahlari kakala Insan Haklarindan bahs et PKK Terörüne destek cik Demokrasi yaygarasi yap bunlarda gayet normal yani Askerde PKK Müsterisi olup az Mal almis belkide?

Yanıtla27
MASONMASON:

BİZİM BOP NE HALDE DİYE

Yanıtla80
HAZIM:

BIZDE YOKMU ALASI VAR HERYERDE DAVOSA GITMEYEORAYA BAKMAYA GEREK YOKSAGIMIZA SOLUMUZA ÖNÜMÜZE BAKALIM .

Yanıtla13
Grey:

Tam kafa uyuşmuşken davosta kim var kim yok tarasalarmış iyiymiş.

Yanıtla01
Bernli:

Avrupa da Avrupalı olarak kullanmayanmı var isviçrede esrar içtiğini gören polis hemen cigaralığı elinden at diye uyarıyor cocain ve eroin 3 grama kadar üzerinde bulunursa 100 chf bide elinden alırlar hapis cezası yok

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title