Haberler

Define arayan baba-oğul ölü bulundu

Abone Ol

ANKARA'nın Beypazarı ilçesinde, boş arazide define aradıkları öne sürülen Mehmet Taşkıran (51) ile oğlu Abdullah Taşkıran (27), 10 metre derinliğindeki çukurda ölü bulundu.

ANKARA'nın Beypazarı ilçesinde, boş arazide define aradıkları öne sürülen Mehmet Taşkıran (51) ile oğlu Abdullah Taşkıran (27), 10 metre derinliğindeki çukurda ölü bulundu.
Olay, öğle saatlerinde Beypazarı Avdan yaylasında meydana geldi. Mehmet Taşkıran ve oğlu Abdullah Taşkıran'dan haber alamayan yakınları, aramaya çıktı. Baba ve oğlunun cansız bedeni, Beypazarı Avdan yaylasında 10 metre derinliğindeki çukurda bulundu. Cenazeler, olay yerinde yapılan çalışmaların arından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Define aramak için açtıkları çukurda yaşamını yitirdiklari öne sürülen Mehmet ve oğlu Abdullah Taşkıran'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.


- Ankara
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

TESPİT:

Doga üstü bir cinayet olabilir, define koruyucuları felan

Yanıtla145
fatih:

yaw arkadas saçmalama ne alaka doğa üstü şeyler

17
cahil bükücü:

define koruyucuları felan derken nedıyorsun cahil. nasıl bukadar cahil kalabılıyorsunuz pes

00
işin aslı ilim:

cahiliye devrinde hep uydururlar altını koruyan cin çarptı öldürdü diye. . . meğer hepsi gazdan ölmüş

Yanıtla016
aradiginibulmak:

define ararken ölmek insan neyi aramasi gerektigini bilmiyor cok azinlik haric - ALLAH dan geldik yine ona dönecegiz niyet kulluk kapisina varabilmek olmali

Yanıtla312
corci:

define bekçisi cinler tarafından öldürmüştür. .

Yanıtla38
Rizeli53:

Define uğruna da içinde ne olduğu bilinmeyen çukura girilir mi ya üstelik hiç bir güvenlik ekipmanı olmadan ikisi aynı anda mı girmiş yardım istenebilirdi birisi dışarıda bekleyip de. Ya da tespit yapanın dediği gibi cinayet olabilir. Allah yakınlarına sabırlar versin.

Yanıtla06
vatandaş:

kolay para kazanmak insanları canlarında edebiliyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title