Haberler

Felaketle Sonuçlanan Define Kazısına Ait Video Görüntüsü Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da 6 kişinin zehirlenmesine, 1 kişinin de ölümüne sebep olan define kazısına ait video görüntüsü ortaya çıktı.

Bursa'nın İznik ilçesinde 6 kişinin zehirlenmesine, 1 kişinin de ölümüne sebep olan Elbeyli köyü Kızıltepe mağarasındaki define kazısında şok video görüntüsü ortaya çıktı.

ANLATTIKLARI DUDAK UÇUKLATTI

Cep telefonu ile kaydedilen videoda konuşan kimliği bilinmeyen kişinin anlattıkları dudak uçuklattı. Definecilerin bu görüntüleri izledikten sonra mağarada kaçak kazı yaptıkları öğrenildi. Kimin çektiği bilinmeyen görüntülerde mağaranın girişinde konuşan esrarengiz kişi, mağaranın içine girdiğini ve içeride neler olduğunu anlatıyor.

"ÖNÜME İKİ ADET FAYTON ÇIKTI"

Şahıs şunları söylüyor: "Her 50-100 metrede 12 adet lahit var. 11 adedi kurşun ile kaplı. Diğeri ise düz, renkten renge giriyor. Benim diyen adam bakamıyor ona. Buraları geçtikten sonra sağ tarafta 10 metre yükseklikte 20-30 metre uzunlukta bir yığılma var. Kalıp kalıp ve üzerleri zift. Orayı da geçtim, önüme iki adet fayton çıktı. At yok, sadece fayton. Orayı da geçtim, önüme bir köprü geldi. Köprünün altına indim, baktım fener sönmeye başladı. Dışarı çıktım. Beni oraya sokan adam 'Sen orada daha yüzde 5'ini görmemişsin' dedi. Yine o adamın demesine göre burada iki tünel var. Biri İznik Ayasofya Camii'ne çıkıyormuş. Diğer tünel de Gölcük sahiline çıkıyormuş. Oradan girmiş lahitler. Bunları diyen kişi de Ermeni, ismi de Mahsur."

Kimliği meçhul esrarengiz kişinin anlattıklarının hayal mahsulü olduğu o gece mahsur kalan definecileri kurtaran ekipler tarafından gözler önüne serilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İznik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

metin:

bu ülkenin birçok zengininin servetinde vardır tarihi eser parası fakir yapınca defineci yakalanınca hırsız muamelesi görür peki bunları kimler alıyor büyük paralar vererek yurt dışına nasıl çıkıyor bunları konuşan yok.

Yanıtla027
ÇARŞAFINA MEFTUN:

RABBİM NE OLUR ŞERİAT GELSİN

Yanıtla189
Ciko:

Sen baya yanlış gelmişsin

00
usame:

biz uyardik siz dinlemediniz muslumanlara saldirmayi birakin diye, aha işte şirlanka, yeni zellandiyanin kisasi alindi

Yanıtla152
Degenek:

Olayı bilerek böyle salak habere dönüştürüyor lar biz üzerinde durmayalim diye .. emin olun Koç Ailesi şimdi orayı araştırıyordur...yakında o civarda bı restorasyon adı altında inceleme yaparlar:) demedi demeyin

Yanıtla115
....:

ADAMIN HAYAL GÜCÜNÜ KENDİME UYARLIYORUM ŞİMDİ . DÜN GECE UYKUDAN UYANDIM TUVALETE GİTTİM . NEYSE GİRDİM TUVALETE BİRDE NE OLSUN BİRDEN KENDİMİ JÜPİTERİN YÖRÜNGESİNDE BULDUM . SONRA BİRDEN BİR IŞINLANDIM VE BİR KARA DELİĞİN İÇİNE DÜŞMÜŞÜM :):):)

Yanıtla114
nurettın:

bu defıne bulma yasakya ıyı yapmıyor devletımız vatandaş bulsa gomulu defınelerı vatandaş işyerı açar devlete vergı oder ışyerınde işcılerı çaliştırır sıgortalarını oder işsızlığe çozum olur ben işyerı dıyorum gomunun ne değerı varsa madı olarak belkıde 1000 kişıye ekmek verır defıneyı bulanada ınsanlarada faydası olur bence serbes olmalı aga

Yanıtla015
Mehmet:

Yatırımlar defineye mı kaldı kardeşim bir çok çözüm yolu varken ?? garip bir yaklaşım.

20
Rüyasını mı anlatıyor ne..:

Amca harikalar diyarına gitmiş galiba.

Yanıtla010
KILIÇ:

DEFİNE DEYİP DAGLARDA DOLAŞAN BU AVERELERE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN .

Yanıtla55
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title