Haberler

Defterdar Gök'ten, Başkan Kara'ya Veda Ziyareti

Güncelleme:
Abone Ol

Tahir Gök, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya veda ziyaretinde bulundu.

Osmaniye'de 16 Şubat 2009 tarihinde göreve başlayan ve Maliye Bakanlığı'nın atama kararı ile Kilis Defterdarlığına atanan Defterdar Tahir Gök, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya veda ziyaretinde bulundu.

Osmaniye'de en uzun süre görev yaptığını belirten Defterdar Gök, 4 yıl 9 ay gibi bir süre içerisinde kente ısındığını ve sıcakkanlı insanları ile iyi ilişkiler içerisinde bulunduğunu belirtti. Gök, Belediye Başkanı Kadir Kara'ya görev süreleri içerisinde uyumlu çalışma anlayışı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken. Osmaniye de görev yaptığı süre içerisinde ilin kalkınması ve daha iyi bir yere gelmesi için özveriyle çalıştığını da sözlerine ekledi.

Osmaniye İl Defterdarı Tahir Gök'e yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Kadir Kara, Gök'ün görev süresi içerisinde başarılı bir yönetim gösterdiğini ifade etti. Kendisinin görevinde başarılı olduğu kadar, arkadaşlığının da çok iyi olduğunu dile getiren Başkan Kadir Kara; "Kendisine Osmaniye halkı adına yürekten teşekkür ediyorum. Allah yeni görevinde başarılarını daha da arttırsın." dedi.

Belediye başkanı Kadir Kara, İl Defterdarı Tahir Gök'e bir takım hatıra olması için bir taktim hediyeler taktim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maliye Bakanlığı Kadir Kara Tahir Gök Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title