Haberler

Demiryolunu Sel Bastı, Tren Seferi Aksadı

Abone Ol

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde yağmur sularının rayların üzerine taşıdığı taş ve topraklar nedeniyle tren seferi yaklaşık 2 saat durdu.

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde yağmur sularının rayların üzerine taşıdığı taş ve topraklar nedeniyle tren seferi yaklaşık 2 saat durdu. Demiryolunun temizlenmesinin ardından seferler başladı.

Yenice'de sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı nedeniyle Zonguldak ile Karabük arasındaki tren seferi aksadı. Yenice'de yamaçlardan gelen yağmur sularının taşıdığı toprak ve taşlar, demiryolunu kapladı. Saat 09. 25'te Yenice'den hareket eden yolcu treni, yolun kapalı olması nedeniyle istasyona geri döndü. Demiryolunda bulunan taş ve toprakların temizlenmesinin ardından yaklaşık 2 saat sonra ulaşım sağlandı.

Yenice Kaymakamı Tarkan Keskin, "Sabah saat 10. 00 sıralarında sağanak yağışın demiryolunda rayların üzerine taşıdığı toprak malzemeler tren seferlerinin aksamasına neden oldu. Karşıyaka Mahallesi mevkiinde raylarının üzerindeki molozlar temizlendi. Yaklaşık 2 saat kadar bir süre tren seferleri aksadı" dedi. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title