Haberler

Deniz Feneri e.V Davasında 20 Sanıktan 2'si Hakkında Ceza Talebi

Güncelleme:
Abone Ol

Deniz Feneri e.V davasında mütalaasını açıklayan savcılık, 20 sanıktan 2'sinin "Resmi evrakta sahtecilik" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Almanya'daki Deniz Feneri e.V. bağlantılı soruşturma sonucunda 20 sanık hakkında açılan davada, savcı "Özel belgede sahtecilik", "Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak" ve "Resmi evrakta sahtecilik" suçlamalarına ilişkin mütalaasını açıkladı. Savcılık, 20 sanıktan 2' sinin "Resmi Evrakta Sahtecilik" suçundan cezalandırılmasını istedi.

"ZAMAN AŞIMI NEDENİYLE DÜŞŞÜN"

Cumhuriyet Savcısı İbrahim Kayapınar, 17 sanığın "Özel belgede sahtecilik", ve "Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak" suçundan beraatlerini isterken Mehmet Gürhan, Mehmet Taşkan ve Firdevsi Ermiş'in ise hakkındaki davanın 'zaman aşımı nedeniyle' düşmesine karar verilmesini talep etti

SAVCI SADECE İKİ SANIĞA CEZA İSTEDİ

Savcı, "Resmi evrakta sahtecilik" suçlamasından hakkında dava açılan 4 sanıktan ikisi hakkında beraat isterken Mehmet Gürhan ve eşi Nurgül Gürhan'ın bu suçtan cezalandırılmalarını talep etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gürhan Almanya Sıkıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

dumrul:

Hırsızların değerli olduğu tek ülke neresidir diye sorsalar ilk sırayı kimseye kaptırmayız, yürü be ileri demokrasi yeni TÜRKİYE, varmı bizden daha iyi hırsızlık yapacak, hırsızını bu kadar kollayacak başka bir ülke.

Yanıtla217
Demokrat:

Almanyada Ayakkabı Kutusunun yolsuzluklarına göz yummak yokdur, hesap vermeye zorluktalar.

Yanıtla117
Erdeniz:

Bana Dinden, bahsedeceksen , hukuktan, adaletten, ilimden, bahset. . . . Şu an biz kuran, ı ezberlemişiz, Avrupalılarsa islamı YAŞIYOR, ,

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title