Haberler

Deniz Seki ve Nişanlısı Faruk Salman Hastanede Vedalaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Kist ameliyatı geçirdikten sonra taburcu olan Seki, nişanlısı Faruk Salman'la cezaevine gitmeden hastanede vedalaştı.

Yaklaşık 20 gün önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Doğum Ana Bilim Dalı Aseptik Bölümü'nde kist ameliyatı geçiren Deniz Deki, dün taburcu oldu. Nişanlısı Faruk Salman, yeniden Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Seki'yi hastanedeki son gününde yalnız bırakmadı.

Deniz Seki, cezaevine gönderilmesinden bir gün önce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ndeki odasında iki ziyaretçi ağırladı. Nişanlısı Faruk Salman'ın savcılıktan aldığı özel izinle tüm gününü yanında geçirdiği şarkıcıyı, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan da ziyaret etti. İçeri girmesi mümkün olmayan ya da farklı şehirlerde yaşayan hayranları ise gönderdikleri hediyelerle Deniz Seki'ye moral vermeye çalıştı. Antalya'dan bir hayranının kargoyla yolladığı, içinde bal, tereyağı, incir, havlu ve çorap bulunan paket, oda kapısında nöbet tutan jandarma tarafından incelendikten sonra Salman'a teslim edildi. Bu arada o katın koridorunda dolaşan bir kedi, sık sık ünlü şarkıcının odasına girip çıkmaya başlayınca jandarma engeline takıldı. İçeri girmesi engellenen kedi, yine de oda kapısının önünden ayrılmadı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Faruk Salman Deniz Seki Bakırköy Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

AÇELYA:

evet deniz hanımmmm yaaaa utanmadın mı pislik kadın ahlaksız kadın once milletinin evli kocasına goz diktin sonra bu işlereeeeeee utanmazzz keske seni assalar.

Yanıtla161
corci:

deniz için full destek tam destek. .

Yanıtla104
hakan:

AKPnin adaleti baş örtüsündedir sende takta kurtul deniz seki.

Yanıtla66
iskorpitMobil-ANDROID:

Amanda ne önemli bir haber

Yanıtla34
canmobilWeb@haberler.com:

Deniz seki mahvettin herseyini baskasi yuzunden bu hale geldim sucsuzuum diosun ama koskocaman kadinsin aklin fikrin yokmu hadi kendib kulanion baskalarina neden alion

Yanıtla25
BirolMobil-ANDROID:

bolluk içindeydin parayla oynuyordun ne işin vardı uyuşturucu ile degdimi bu yaşadıklarına?

Yanıtla24
sinan:

içiniz de bir tane olsun empati sahibi insan yok

Yanıtla06
alirizamobilWeb@haberler.com:

dogudakiler binbir pislikle ugrasiyor ,elini kolunu sallayarak serbest dolasiyor,deniz hapis yatti zaten yetmedi yine sokdular,ee ne diye serbest birakip da tekrardan iceriye aldiniz.adaletsiz ulkemde okadar suclu serbest gezerken cok yazik valla.deniz icin kotu seyler degil de iyi dileklerde bulunun ,hepimizin colugu cocugu var biraz insaf yahu .o da bir ananin evladi

Yanıtla24
rixoMobil-ANDROID:

ne kadar kalitesiz haber veriyorsunuz sizi tebrik ediyorum

Yanıtla14
ziyaretçi:

hiç çıkamazsın inşallah. şarkıcılıktan kazandıkların yetmedi bi de gençleri zehirledin. artık cezaevinde yersin o kirli paraları.

Yanıtla41
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title