Haberler

Deniz Zeyrek: Saldıranlardan Biri Beni De Tehdit Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Ahmet Hakan'a saldıranlardan birinin, kendisini Twitter'dan tehdit ettiğidi söyledi.

CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'a konuk olan Hürriyet Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek, Ahmet Hakan'a saldıranlardan birinin kendisini Twitter'da tehdit ettiğini belirtti.

"FARKETMİŞ OLSAYDIM CİDDİYE ALIR MIYDIM, BİLMİYORUM"

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında gazeteci Ahmet Hakan'a evinin önünde yapılan saldırı konuşuldu. Programa konuk olan Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Ahmet Hakan'a saldıranlarla ilgili dikkat çeken bir bilgi paylaştı. Zeyrek, "Bu adamların bu tür şeyler planladıklarını duymayan bir tek sağır sultan kaldı. Bir de ben duymamıştım. Saldıranlardan biri bir ay önce Twitter'da beni de tehdit etmiş, farketmedim. Farketmiş olsaydım da ciddiye alır mıydım bilmiyorum. Ama istihbaratın, polisin bu tür şeyleri dikkate alması lazım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Şirin Payzın Hürriyet Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

eski akpli izmit:

akp artık terörle milleti korkutuyor bu bitişin ayak sesi bunlara oy verirsen yarın sıra sende

Yanıtla712
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title